Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez szerintetek normális?

Ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Sétálok az utcán,jön mögöttem egy autó amit egy férfi vezet és úgy megnéz, hogy az már szinte zavaró. Ez nem egyszeri eset, mindíg ez van. Nem vagyok csúnya lány ez tény és való, de akkor sem értem, hogy minden egyes férfi miért néz meg. Szerintetek?

2018. szept. 29. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Minden kicsit is jól kinéző lányt megnéznek a férfiak. Akár ennyire is. Ne vedd magadra.
2018. szept. 29. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Ennek inkább örülni kéne. Vagy azért jöttél, hogy dicsekedj?
2018. szept. 29. 17:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem azért jöttem, hogy dicsekedjek, csak irritál és kicsit bánt,hogy ilyen szemtelen emberek vannak manapság...
2018. szept. 29. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt zokon venni, úgysem tudsz ez ellen mit tenni.
2018. szept. 29. 18:00
 5/6 nemaRendőrség ***** válasza:
64%
Járhatsz olyan ruhában is ami elrejti a nőiességed
2018. szept. 29. 18:44
 6/6 he84 ***** válasza:
Ne legyél feltűnő, kihívó ruhában, amikből több minden látszik belőled és akkor kevésbé fognak ennyire megnézni. Ám ettől ez még egy kicsit a túl megnéző férfiak hibája is, mert valóban jó néhány nő nem szereti ezt.
2018. szept. 29. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!