Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kicsit sem érzi kellemetle...

Egy kicsit sem érzi kellemetlennek egy férfi hogy csak 40 évesen szerez jogosítványt?

Figyelt kérdés
Arra hivatkozva hogy neki csak most van szüksége autóra? Tehát 20 évig soha nem kellett? Van ilyen?

2018. nov. 22. 09:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Látod #8 hogy változnak a szokások, régen egy úriember sosem ült volna volán mögé, mindnek sofőrje volt. Ismerek amúgy olyan családokat akik hátizsákosan vonatoztak le nyaralni. Persze aki teheti autóval megy, viszont 40 évesen még nem mindenkinek vannak gyerekei, addig meg bőven sok egy hátizsák egész Európára.
2018. nov. 22. 11:10
 12/21 anonim ***** válasza:
19%
Neked van jogosítványod? Általában azoknak az embereknek a csőrét szokta ez bökni, akik még ennyit se tudnak felmutatni.
2018. nov. 22. 11:12
 13/21 Metionin ***** válasza:
100%
Miért lenne kellemetlen? Simán lehet hogy nem volt szüksége eddig autóra vagy nem érdekelte vagy pénze nem volt rá hogy fenntartsa. Nekem is 35 fölött lesz jogsim ha lesz egyáltalán, attól függ. Ha olyan helyen fogok lakni ahol jó ha van, akkor csinálok, ha nem akkor marad a bicikli meg a tömegközlekedés. Én úgy szoktam meg hogy nincs autó, szüleimnek se volt soha. Akinek az a természetes hogy van mert úgy nőtt fel, annak lehet hogy fura de én amondó vagyok hogy a kocsi egyáltalán nem létszükség.
2018. nov. 22. 12:18
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a #13-al. A jogosítvány/autó nem szerintem sem létszükséglet, főleg nem teljesítmény.

Számomra legalábbis nem az. Nekem is bőven elég a két kerék :)

2018. nov. 22. 12:23
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

Nekem sincs jogsim/autóm, minek?

Budapesten belül majdnem ugyanolyan gyors a BKV, mint a kocsi, cserébe utazás közben tudok olvasni, aludni, zenét hallgatni, telefonálni.

Nyaralni pedig nyilván repülővel megyek, nem kocsival.

2018. nov. 22. 12:39
 16/21 anonim ***** válasza:
19 vagyok és addig nem tervezem megszerezni a jogosítványt amíg nincs családom. Miért kéne kellemetlennek lennie? :D
2018. nov. 22. 14:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Én 24 éves vagyok és még nincs jogsim, sőt nem is tervezem! Nekem se volt szükségem soha rá, közel laktam sulihoz, most meg a munkahelyemhez. Most érezzem magam kellemetlenül?
2018. nov. 22. 14:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Miért kéne kellemetlennek éreznie??

És mi az, hogy "20 évig soha nem kellett autó, van ilyen?"

Én 33 éves nő vagyok és soha nem volt még szükségem saját autóra! Városon belül mindenhova biciklivel járok, maximum 15 percen belül ott vagyok bárhol! Ha városon kívülre megyek, arra meg ott van a tömegközlekedés vagy az Oszkár.

2018. nov. 22. 18:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az a kellemetlen, hogy szinte alanyi jogon jár a jogosítvány és mindenféle felelőtlen idióta a volán mögé ülhet. Akár szüksége van rá akár nem.

Ráadásul az egyik legveszélyesebben pont azok vezetnek, akiknek munkaeszköze az autó. Dobozos teherautósok, taxisok. Ha néhányuknak ugrana a jogsi akkor a többi rögtön kétszer meggondolná megéri-e szabálytalanul, másokat veszélyeztetve közlekedni.

2018. nov. 25. 14:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Én 47 éves férfit is ismerek, akinek nos jogosítványa. Na és?
2018. dec. 7. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!