Miért kéne emiatt kellemetlenül éreznie magát? Nem csak a húszéveseké a világ- mondom ezt 23 évesen. Lehet, ő csak most látja szükségét, fontossá vált számára a kényelem, besokallt a tömegközlekedéstől, munka miatt kell neki vagy bármi. Én becsülöm, ha valaki meg tud lenni autó nélkül, ha tehetem, én is inkább kerékpárral közlekedem.
2018. nov. 22. 09:19
2/21 anonim válasza:
Én meg kifejezetten tömegközlekedés párti lennék, nekem sem lenne jogsim ha vidéken lenne olyan, de ami van, az sincs.
2018. nov. 22. 09:29
3/21 anonim válasza:
Igen van ilyen. Nekem is 29 evesen lett, es ha nem lenne csaladom ma se lenne.
Mikor en vizsgaztam voltak 50 felettiek is.
2018. nov. 22. 09:31
4/21 anonim válasza:
Szerintem nem kell kellemetlenül éreznie magát, miért is kéne?
Nekem sem volt rá eddig szükségem, a héten iratkozatam be egy autósiskolába, és 30 vagyok, na bumm!
2018. nov. 22. 09:32
5/21 anonim válasza:
34 vagyok, nincs jogsim, soha nem volt szükségem autóra. Akkor minek? Egyáltalán nem érzem sem szükségét sem kellemetlenséget amiatt, hogy nincs.
2018. nov. 22. 09:37
6/21 anonim válasza:
Persze, hogy van:) Miért kellene kellemetlenül éreznie magát? El tudom képzelni, hogy eddig olyan helyen lakott, olyan volt a munkája hogy nem volt szükség külön egy autóra. Pl tömegközlekedés szempontjából egész más egy Pest, mint vidék. Vagy eddig nem vágyott rá, nem foglalkoztatta a téma. Nem mindegy az neked?
2018. nov. 22. 09:37
7/21 anonim válasza:
Én nőként 45 évesen szereztem meg a jogsit, és nem érzem, hogy ez kellemetlen lenne. Miért is? Mert eddig nem volt rá szükségem. Igen van, hogy 20 évig nincs szükség a jogosítványra. Budapesten élek, így gyorsabban beértem a munkahelyemre mintha kocsival mentem volna. Nagy bevásárlásnál régen olcsóbb volt taxival hazavinni a dolgokat, később meg volt házhoz szállítás, meg később a férjem kocsijával mentünk. Sosem volt szükségem autóra, pedig volt, van autónk. Kirándulni vagy egyéb dolgokat intézni a férjemmel szoktam. Felesleges volt 2 autót fent tartani.
2018. nov. 22. 09:51
8/21 anonim válasza:
Azért ha egy férfinek úgy 25 éves kora után nincs autója, akkor az vagy nagyon csóri vagy rohadt sóher. Nőkkel ismerkedésnél sem elegáns tömegközlekedni, a gyakori taxizás meg sokkal drágább, mint autót fenntartani. A fiatalkori hátizsákos túrizmus teljesen okés, de azért 30 körül már autóval kényelmesebb és olcsóbb utazni Európán belül bárhova (hazai wellness hétvége, tengerparti nyaralás, síelés, stb...). Legtöbb esetben meg városon belül is (munka, bevásárlás, szabadidős programok, stb.).
40F
2018. nov. 22. 10:27
9/21 anonim válasza:
Én meg soha nem szerzek jogosítványt, mert vak vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!