Ti hogyan szoktatok le a körömrágásról?
Én elkezdtem körmöshöz járni.
Porcelánt csináltattam és azt nem lehetett lerágni. Nagyon ideges típus vagyok és sokat rágtam a körmöm.
Aztán mikor a porcelán lenőtt utána már csak saját körmöt géllakkoztattam.
Sokkal egészségesebb , szebb a körmöm azóta és nem volt szívem "szétrágni" már utana sem .
Én így szoktam le.
Hát ha fiú vagy, akkor a körmös tényleg nem megoldás, pedig én is ezt javasoltam volna, mert én is így szoktam le róla. Mondjuk én mindig csak géllakkoztattam, sose volt műkörmöm.
lehet kapni ilyen keserű folyadékot /lakkot, amit ha felkensz, akkor talán elveszi a kedved tőle. Googleban rá tudsz keresni, milyenek vannak.
Ezen kívül az akaraterőt tudom javasolni.
Mindig a kezedet figyelik a vendégek . Tessék itt a megoldás . Legyen az benned hogy a körömrágás ciki . Senki nem szereti ha valaki ezt csinálja és könnyen össze tudsz szedni egy csomó leprát :D
Én is sokáig rágtam , de rá jöttem hogy az embereknek ez nem szimpatikus és nem akartam hogy dilisnek nézzenek .
Ahogy megnő a körmöd , ollóval v csipesz segítségével távolísd el . Pár hétig nehéz lesz , de ha hozzá szoksz akkor biztos a siker :D
"könnyen össze tudsz szedni egy csomó leprát"
"a rágcsálós-ujjszopkodós gyerkőcökből felnőtt korukra olyan emberek váltak, akiknél negyven százalékkal kisebb volt az esélye az allergiás megbetegedéseknek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!