Néhány celeb párjának nem kínos hogy minden felvételen a telefonját nyomkodja?
Figyelt kérdés
Weisz Fanni akárhány Insta storyt csinál, mindegyikben a férje a telefonját nyomkodja. Akár étteremben, rendezvényen, vagy otthon vannak, és őt veszi Fanni, kivétel nélkül telefonozik.
Cooky párjánál ugyanez. A kisfa hiába van ott mellette, mindig telefonozik akárhányszor mutatja őt a párja. Neki múltkor már szóvá tették mások.
Mikor szűnik meg ez a telefon őrület? Ha a párommal vagyok, sosem a telefonunkat bámuljuk. Mások meg egymás mellett ülve chatelnek, holott beszélgethetnének is egymással.
2018. nov. 18. 10:53
11/11 A kérdező kommentje:
Aki kötekedni akar annak nem muszáj ide írni. Az első válaszoló kivételével senki nem fogta fel mit kérdeztem hanem mindenki kioktat. Oké ha te nem követsz senkit a te dolgod. Nekem Weisz Fanni szimpatikus lány, ezért követem. És ha kitesz valamit akkor látom. Lehet én is hülyeségnek tartom amit te nézel a neten, bár gondolom természetesen te kizárólag csak tudományos cikkeket olvasol. Aki pedig mást mer nézni az egy idióta.
2018. nov. 18. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!