Nem gyáva az a férfi aki nevetve mesélte el, hogy kétszer került verekedésbe de mindig elfutott, mert azt legalább tud de verekedni nem?
Figyelt kérdés
És ezt női társaságban.Ezt cseppet sem érzi kellemetlennek önmagára nézve hogy egy puhap*csnek nézik?2018. nov. 16. 23:03
11/16 anonim válasza:
Attól függ, mi miatt került volna verekedésbe. Ha ő provokálta ki és kóstolgatta a másikat, akkor ja, mert nagy a pofája, aztán hoppácska... de ha csak simán belekötöttek, akkor nem gyávának tartom, hanem okosnak, hogy felmérte a helyzetet.
12/16 anonim válasza:
Szerintem nincs sok dicsőség abban, ha valaki presztízsből valami kis kiállással rendelkező férfiként elkezd elverni 2-3 vele piásan kötözködő 15-16 évest, vagy egy hajléktalant, meg ezzel nagyon porul is lehet járni.
Egyik haverom húszévesen elején ijedtében megütött egy nála jóval nagyobb darab őt brutálisan leüvöltő 30 körüli ürgét (annak a csaja szólította le nyári borfesztiválon, az ürge ezt kérte számon rajta), a fazont mentők vitték el arccsont töréssel. Ő maga ment oda közelben rendőr járőrhöz.5 hónap felfüggesztettre ítélték súlyos testi sértés miatt, egyetem után 2 évvel lett tiszta az erkölcsi bizonyítványa (ítélet után 3 év 5 hónapra). Ez tanulság volt az egész baráti körnek.
13/16 anonim válasza:
Nem gyáva és nem puhap*cs női szemmel. Sokkal inkább legyen egy ilyen pasim, mint aki leáll bunyózni, aminek semmi értelme...
14/16 anonim válasza:
XD Az a baj, hogy manapság a férfi szó teljesen mást jelent XD... Aki feltette a kérdést, azt most mééééllyen megvetem.. De persze. Kifejtem, hogy tudd, mi az amitől valójában férfi a férfi. Tudja a határait, nem játtsza az agyát, kimondja amit gondol, azt teszi, amit helyesnek lát és nem azt amit elvárnak tőle, nem akar senkit bántani, mert olyan szinten áll, ahonnan tisztán látja a dolgokat.. (Hosszu lenne kifejtenem, de ha érdekel írj..) A férfi nem macsóskodik. xD A férfi nem akar bevágódni. Az igaz ember csakis azzal áll össze, aki a való énjét szereti. Egyébiránt a cselekedete helyes, bölcs, jószándékú, tiszteletreméltó, bátor, és felettébb fennkölt volt. Ezt hívják értéknek. És hogy belátta, és büszkén mesélte, hogy igen, ehez nem értek, de így megoldottam, ez rettentő férfias szerintem! Mondom ezt 12 év harcművészettel a hátam mögött, úgy hogy sok verekedésben résztvettem régebben.. Azt az embert nagyon meg kéne becsülni! :) Ja igen.. Én is fiú vagyok. És no homo.. Szégyen hogy a dicsérő szavak mellé manapság ezt ki kell tenni, de ez van..
15/16 anonim válasza:
Én nőként nemhogy puhapcsnek nem nézem, hanem inkább értelmesnek. ...amúgy, anno taekwondo edzésen is azt tanították, hogy tedd ártalmatlannà a támadót, aztán futás.
16/16 anonim válasza:
A verekedés állati tulajdonság, amelyik nőnek az bunkó, állati viselkedés jobban bejön, mint a megfontolt, tudatos, azt kerülni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!