Milyen érzés behúzni valakinek?
Figyelt kérdés
Mennyire fáj/milyen érzes ha valakit ököllel arcon vágok (az én fájdalmam érdekel nem azé akit “megütök”)? Ez a téma már régota foglalkoztat szoval gondoltam megkérdezem hogy milyen?2018. nov. 16. 07:44
1/8 anonim válasza:
Én a múltkor csak egy boxzsáknak húztam be a Decathlonban azt hittem eltört a csuklóm, egy napig fájt utána.
3/8 anonim válasza:
#2: Jó, majd ha nekiáll valaki felpofozni te csak tartsd oda a másik orcádat.
4/8 anonim válasza:
3.-as. Jézus szó szerint ezt mondta! Mily bölcs vagy ;D
5/8 anonim válasza:
Ennek is megvan a technikája. Ha nem akarod, hogy fájjon utána a csuklód, akkor ütés után egyből húzd vissza az öklödet. Csak annyi ideig érintkezz a másik fél testével, amíg átadod a mozgási energiát.
6/8 anonim válasza:
Szeretném ha egy csinos, magas izmos hölgy behuzna nekem.
7/8 anonim válasza:
Az ujjadon lévő bütyökkel üss akkor nem fáj, és húzd vissza a csuklód.
8/8 anonim válasza:
semmenyire, mert az ember nem fix, mint egy fatörzs, és a fajsúlya sem olyan magas, mint a vasé.
a hüvelykújjadat szorísd az újjakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!