Miért van ez? Hosszú magyarázat
Néhány hónapja volt egy durvàbb lelki rottyon.Sok negatìv hatás ért nagyon egyszerre,és ez "lecsapta a biztosìtékot"
Szenvedős volt,de nem az első.Szokásos körök amik ilyenkor bevàlnak hogy kimásszak bellölle:új célok kitűzése rövid ês hosszútávra,megvalósìtás megtervezêse,és belekezdeni.Pipa.Rövid idő alatt javulás,újra érzem az életkedvet,haladok a célok felé,úgy érzem sínen vagyok.Aztán hopp.Az egyik kitűzött célról kiderül hogy lehetetlen.Egy fontos szemêlyt valószìnűleg végleg elvesztettem az életemből.Fontos cêl volt,hogy rendbe tegyem ezt az emberi kapcsolatomat,de nem helyeztem a többi kitűzött cél fölé,és mégis:mikor felfogtam hogy ez az egy nem jöhet össze: sokk.Nem újabb lelki rotty,nem szenvedek,de a többi céltől is elment minden kedvem a világ szürke lett.Olyan mintha teljesen eltompultam volna.Ép ésszel felfogom,hogy el kell engednem és a többi céllal foglalkozni (az életem szempontjából amúgy is ennek volt a legkevesebb gyakorlati haszna)De egyszerűen képtelen vagyok rá...
Írjál már a körülményeidről egy kicsit! Életkorod, dolgozol vagy tanulsz, kivel élsz, mért ment szét a kapcsolat, mik azok a tervek.
belőle
Azért nem ìrtam részletesebben mert ìgy is hosszú lett.És a lényeget azt hiszem leìrtam.
Ami talán lényeges:Dolgozom
A személyt pedig nagyon csúnyán megbántottam.Meggyűlőlt.Vagy ha nem is gyűlöl a háta közepére sem kìván.
Próbáltam vele megbeszélni,többször is.Teljesen elzárkózik.Nem tud/akar megbocsátani.De nem ezen van a hangsúly.A dolog kijavìthatatlan,ezt megértettem,elfogadtam.
De miért tűnik tőle az egész terv értelmetlennek hetek óta?A többi kitűzött célnak gyakorlati haszna van.
Lelki válságból kijutni tényleg az a legjobb módszer,amit leìrtál.
Szerintem pontosan azért érzed magad ìgy most,mert a többi cél gyakorlati haszonnal jár.Csak akkor hozzák meg az eredményt ha eléred őket (sikerélmény)
A kapcsolat legyen akármilyen nyilván érzelmi "haszonnal" járt volna.Ha tényleg esêlytelen,akkor meg kell gyászolnod.Azt javaslom hagyj egy kis idôt magadnak.Kicsit szüneteltesd a céljaidat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!