Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok?! Mit szolnátok ha egy...

Lányok?! Mit szolnátok ha egy idegen csunnya, igénytelen fiu akarna veled kozos fotót?

Figyelt kérdés
Én akarom ezt, kiváncsi vagyok mit reagálnátok

2018. nov. 7. 12:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
"A valosagban csinalnak selfit csak ezek itt antiszocok." Hajrá.
2018. nov. 7. 13:37
 12/25 anonim ***** válasza:

#8:

Bocsi, de az édes jó nénikéd az "ez", oki? ^_^

2018. nov. 7. 13:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Elhajtanám a fenébe engem ne zaklasson ilyen agyament baronságokkal
2018. nov. 7. 14:32
 14/25 anonim ***** válasza:
Elhajtanam, es mindegy hogy csunya vagy nem, senkivel nem szeretek fotozkodni. :)
2018. nov. 7. 14:49
 15/25 Metionin ***** válasza:
Tökmindegy hogy hogy néz ki, idegennel nem fotózkodok. Meg egyáltalán hogy, odajön egy vadidegen hogy hé csináljunk már egy szelfit? Csinálna a fene, ki tudja utána mire használná a képet.
2018. nov. 7. 15:04
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Igenennel akkor se fotózkodok, ha egy adonisz az illető, ki tudja mire használja fel. Egyébként is, életemben 3 db szelfit csináltam, azt is akkor, amikor egyedül utaztam és szerettem volna egy bizonyos háttérrel fotót magamról, de pont nem volt arrafelé senki, akit megkérhettem volna, hogy csináljon egyet.
2018. nov. 7. 15:18
 17/25 A kérdező kommentje:
Arra használtam volna fel, hohy feltoltom facebookra, mintha a barátnőm lenne az illeto. Amugy párszor csináltam ilyen és azokat a lányokat fenyegettem vele, hogy csokolozzunk meg stb és leszedem.. szovsl gáázz
2018. nov. 7. 15:25
 18/25 A kérdező kommentje:

[link]

Amugy igy nézek ki, egy ilyen fiu odajonne hozzátok mit csinélnáltik?

2018. nov. 7. 15:29
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Arra használtam volna fel, hohy feltoltom facebookra, mintha a barátnőm lenne az illeto. Amugy párszor csináltam ilyen és azokat a lányokat fenyegettem vele, hogy csokolozzunk meg stb és leszedem.. szovsl gáázz"

Na pontosan az ilyenek miatt nem vagyok hajlandó idegennel fotózkodni. Gusztustalan hulladék dolog tőled, remélem büszke vagy magadra.

2018. nov. 7. 15:41
 20/25 Metionin ***** válasza:
100%

Amúgy tök átlagos fejed van csak növessz valami hajzatot.

Miből gondoltad hogy jobb lesz az életed ha feltöltesz egy ilyen képet? Hiszen valószínűleg úgysem lenne több képed az illető csajjal, nem tudnád sokáig elhitetni a néppel hogy a csajod :D

2018. nov. 7. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!