Nagyon korán megöregedett az arcom és megváltoztak a vonásaim, mitől lehet ez? 23/l
Rengeteg ráncom van, kinézek vagy az 35-nek. Meg calahogy sehol sincs már az a bájos babaarc, hanem fiúsabb, komorabb lett...
Nagyon más, a 17-20 év közötti arcomat imádtam...
Van akinek jót tesz az idő, van akinek nem...
Sok pasizás, szoláriumozás, fogamzásgátlók töménytelen használata, alkohol, bulizás...
Nem kéne csodálkozni
"Sok pasizás, szoláriumozás, fogamzásgátlók töménytelen használata, alkohol, bulizás..."
K0nkrétan egyik sem, brutál szigorú szüleim voltak. Cigizni is max. évente pár szálat. Egy kezemen meg tudom számolni, hány buliban voltam.
Inkább a túlterheltség, a rendszeres koránkelés (reggel 4 vagy 5). Brutál száraz is a bőröm, mindenhol kb.
Meg rengeteget vagyok beteg, egyidőben dialízisre is kellett járnom. Most anyukám azt mondogatja nekem, hogy tuti hormonbajom van, mert nagyon szőrösödöm... Nem tudim, igaza lehet-e.
Mennyi vizet iszol?
Probald a napi 2,5-3 litert..csodakat tesz a rancokkal.
Kremek helyett kokuszolajat kenj ra.
PCO betegségre is csinálj tesztet egy barátnőm jutott most eszembe aki pco-s
vérképet csináltass mindenképpen mert lehet valami szervi hormonális bajod van :D barátnőmet a foggátló és az edzés hozta rendbe egy nagyon szigorú étrenddel
Szerintem keveset iszol, jól mondja az elõttem lévõ, napi 3 litert kell fogyasztani de legalább 2,5 legyen meg, sok smink is ez teszi a bõrrel, de azért még reklámozzák pedig káros, nem lesz senki szebb tõle a legszebb a természetes bõr, szokál sportolni? vagy napi 1 órát vagy legalább 30 percet sétálni kint a természetben? az nem számít ha a munka helyedre mész, sokat vagy beteg, egyél gyümölcsöket, a vitaminok is valamennyire jók de inkább a gyümölcsöket ajálanám, reggeli torna és egy kis futás is jót tenne, szerintem le vagy gyengülve, kint a szabadba egy kis futás vagy séta jót tesz, ha hideg van öltözz fel jól, lehet hogy az elején folyik az orrod de aztán jót fog tenni a friss levegõ és egy idõ után strapa bíróbb lesz a szervezeted, sok sikert :-)
20F
Menj el endokrinológushoz, PCOS, pajzsmirigyprobléma is lehet a háttérben, száraz bőr, szőrösödés tünettel.
Jól lehet kezelni.Ne halogasd, minél előbb menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!