Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon korán megöregedett az...

Nagyon korán megöregedett az arcom és megváltoztak a vonásaim, mitől lehet ez? 23/l

Figyelt kérdés

Rengeteg ráncom van, kinézek vagy az 35-nek. Meg calahogy sehol sincs már az a bájos babaarc, hanem fiúsabb, komorabb lett...

Nagyon más, a 17-20 év közötti arcomat imádtam...

Van akinek jót tesz az idő, van akinek nem...

2018. nov. 2. 00:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

Sok pasizás, szoláriumozás, fogamzásgátlók töménytelen használata, alkohol, bulizás...

Nem kéne csodálkozni

2018. nov. 2. 08:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
esetleg nagyon lefogytál. az is lehet, hogy valamilyen vitaminhiányod van, csináltass egy vérképet. vagy stresszes/depressziós stb. vagy. és persze közrejátszik még a genetika, meg a szoli és hasonlók, amiket előttem írtak.
2018. nov. 2. 09:05
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
23 éves nő vagy,teljesen természetes hogy nincs baba arcod.Nekem 10 évesen volt baba arcom.Szerintem neked csak az a bajod az arcoddal hogy nincs gyerekarcod hanem inkább felnőttes már.
2018. nov. 2. 09:53
 14/19 A kérdező kommentje:

"Sok pasizás, szoláriumozás, fogamzásgátlók töménytelen használata, alkohol, bulizás..."

K0nkrétan egyik sem, brutál szigorú szüleim voltak. Cigizni is max. évente pár szálat. Egy kezemen meg tudom számolni, hány buliban voltam.

Inkább a túlterheltség, a rendszeres koránkelés (reggel 4 vagy 5). Brutál száraz is a bőröm, mindenhol kb.

Meg rengeteget vagyok beteg, egyidőben dialízisre is kellett járnom. Most anyukám azt mondogatja nekem, hogy tuti hormonbajom van, mert nagyon szőrösödöm... Nem tudim, igaza lehet-e.

2018. nov. 2. 10:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Mennyi vizet iszol?

Probald a napi 2,5-3 litert..csodakat tesz a rancokkal.

Kremek helyett kokuszolajat kenj ra.

2018. nov. 2. 19:43
 16/19 anonim ***** válasza:

PCO betegségre is csinálj tesztet egy barátnőm jutott most eszembe aki pco-s

vérképet csináltass mindenképpen mert lehet valami szervi hormonális bajod van :D barátnőmet a foggátló és az edzés hozta rendbe egy nagyon szigorú étrenddel

2018. nov. 2. 20:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem keveset iszol, jól mondja az elõttem lévõ, napi 3 litert kell fogyasztani de legalább 2,5 legyen meg, sok smink is ez teszi a bõrrel, de azért még reklámozzák pedig káros, nem lesz senki szebb tõle a legszebb a természetes bõr, szokál sportolni? vagy napi 1 órát vagy legalább 30 percet sétálni kint a természetben? az nem számít ha a munka helyedre mész, sokat vagy beteg, egyél gyümölcsöket, a vitaminok is valamennyire jók de inkább a gyümölcsöket ajálanám, reggeli torna és egy kis futás is jót tenne, szerintem le vagy gyengülve, kint a szabadba egy kis futás vagy séta jót tesz, ha hideg van öltözz fel jól, lehet hogy az elején folyik az orrod de aztán jót fog tenni a friss levegõ és egy idõ után strapa bíróbb lesz a szervezeted, sok sikert :-)

20F

2018. nov. 2. 22:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja és ha teheted vállalj kevesebbet mert csak egyszer élünk és nem minden a pénz, legfontosabb az egészség.
2018. nov. 2. 22:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Menj el endokrinológushoz, PCOS, pajzsmirigyprobléma is lehet a háttérben, száraz bőr, szőrösödés tünettel.

Jól lehet kezelni.Ne halogasd, minél előbb menj.

2018. nov. 20. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!