Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavolinak erzem a baratom es sirok, mert megvaltoztak a dolgok?
Figyelt kérdés
Ismeretlennek is erzem de azt mar megszoktam,viszont ma elgondolkodtam es regen sokkal tobbet beszeltunk telefonon is ha nem volt velem,ma mar kevesebbet, ha meglatott az utcan a nyakamba ugrott most meg csak lassan jon felem.Felek attol is hogy kiszeretek belole es nagyon sirok2018. okt. 5. 15:51
1/7 A kérdező kommentje:
Nagyon ragaszkodom hozza,boldog vagyok ha Vele lehetek,o jar a fejemben nagyon sokszor,ha nem akkor rajta kivul senki!masra ra se birok nezni,es nem tudnam elhagyni!de felek hogy kiszeretek belole..szerintetek megtortent?ha vele vagyok boldogsagot es fellangolo erzest erzek belul es imadok rola gondoskodni es eltudom kepzelni Vele a jovomet
2018. okt. 5. 16:00
2/7 A kérdező kommentje:
o semmirol se kerdez,en mindenrol,ugy erzem en eroltetem ra a beszelgetest..Eloben baj ha neha a buszon csak ugy vagyunk osszebujva es nem szolunk?
2018. okt. 5. 16:04
3/7 anonim válasza:
Szia, kérdésed eléggé zavaros. Megpróbálom elmondani azért a véleményem: ha korábban nem volt ilyen, akkor valami történt. Valszeg te csináltál valamit, ami neki taszító. Miért nem tudod, hogy miért csinálja ezt?
A másik lehetőség, hogy ő már nem szerelmes, csak szeret. Te pedig még igen. Ez természetes, nálad is el fog jönni. Ha szeretnél még beszélni, írj rám. 20F
4/7 A kérdező kommentje:
es ez jo dolog hogy nem szereles csak szeret?
2018. okt. 5. 16:45
5/7 A kérdező kommentje:
hat elvileg sokat ismetlek pl bocsanat kerest,ha nagy ketelyeim vannak tobbszor is megkerdezek valamit es ha aggodok tobbszor is panaszkodok neki..de valtoztattam ezen es azt mondta,hogy ez mar jo ha csak ennyiszer mondom el a dolgokat (2,3,-szer)
2018. okt. 5. 16:47
6/7 anonim válasza:
Az jó ha szerelmes és szeret is. Ha ez a kettő együtt van az mindent visz.
Egyébként én is hasonlóan vagyok de én már kezdem feladni hogy valamit is elérjek nála. Abban bízom hogy majd jobb lesz. Csak légy boldog vele és használd ki az időtöket
7/7 anonim válasza:
Drágám, hányszor szeretnéd feltenni még ezt a kérdést? Kicsit unalmas már hetente ezt olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!