Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem megváltoztak köztünk a dolgok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy még csak most lesz fél éve, hogy együtt vagyunk a barátommal,de pár hónapja észrevettem valami változást. Gondoltam,hogy csak túlgondolom,mint általában mindent,de egyre inkább érzem. Részemről nem változtak az érzések, ugyanúgy imádom,mint amikor összejöttünk,viszont ő egyre kevesebbszer ölel/csókol/puszil meg/simogat stb. Már-már úgy érzem néha hogy inkább haverként kezel (bizonyos eseteket kivéve..).Már a kapcsolat elején megígértük egymásnak,hogy ha a legkisebb dolog is zavar minket,azt elmondjuk a másiknak és minden problémát közösen fogunk megoldani.Párszor már beszéltünk is kisebb féltékenykedések miatt(részemről),de az tényleg alaptalan volt és ilyen téren már megbízom benne. Nagyobb veszekedés soha nem történt. A baj viszont az,hogy ezzel a dologgal egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Ezerszer átgondoltam, egyrészről meg kéne beszélnünk,mint minden problémát,hogy ne terjedjen ez a dolog, másrészről pedig nem tartom jó ötletnek,hogy felhozzam neki,mert ha ezután változtatna is a fent leírt dolgokon,úgy érezném,hogy kényszerből lenne,és nem szívből teszi,mint a kapcsolat elején. A kérdésem az lenne hogy mit lehetne tenni ilyen helyzetben? Normális válaszokat szeretnék,mivel tényleg nagyon fontos nekem ez az egész és semmiféleképpen nem szeretném elveszíteni.2018. júl. 23. 22:15
1/2 anonim válasza:
Szia, én pont ugyanígy voltam a barátommal még egy hete, engem is nagyon bántott a dolog, ezért felhoztam neki, és azóta úgy tűnik minden okés :) Neked is ezt tudom tanácsolni, hogy beszéljétek meg, mondd el neki, hogy mi bánt, lehet, hogy valami sérelme van neki is a kapcsolatotokban és azért ,,hidegültetek el” egymástól (Mondjuk ez a folyamat lehet részben természetes is, tudod a szerelem átalakul szeretetté, habár ez nem jelenti azt, hogy sokkal kevesebb figyelmet kell kapnod) Persze ha nem változik a dolog, akkor hosszútávon lehetséges, hogy nincs jövője a kapcsolatotoknak, de remélem meg tudjátok beszélni! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
Igazából amiatt aggódom,hogy utána olyan "erőltetett"lesz az egész,hogy megpróbál változtatni,de tudom/látszik rajta,hogy csak azért csinálja,hogy ne sértődjek meg..
Jöhetnek még a válaszok!
2018. júl. 24. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!