Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok nő miért nem képes elfogad...

Sok nő miért nem képes elfogadni, hogy megöregedett?

Figyelt kérdés

Láttam egy képet, most ne tudom elő keresni 1 nőről, amin az állt, hogy "ez a nő, nem volt képes beletörődni, hogy elárt felette az idő"

És úgy nézett ki mint valami szörnyszülött.

Szét volt plasztikázva a feje, tele volt nyomva botoxxal, és agyon volt sminkelve.

Olyan 50-60 éves lehetett.

Az ilyen gondolkodású nők miért nem képesek elfogadni, hogy mindenki, így Ők se lehetnek fiatalok örökké?

2013. okt. 10. 14:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert 35 fölött már kb. halott vagy. Leírnak mindenhol, munkaerőpiacon hátrányból indulsz, ha gyereked van, pláne, és mindenhol azt hirdetik a photoshoppolt arcok, hogy csak a fiatal lehet tökéletes.

A szétplasztikázott arc meg inkább pszichológia probléma, nem is kicsi, azért nem minden nő ilyen.

2013. okt. 10. 15:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Jó hír! Megvan a kép! :D

[link]

2013. okt. 10. 15:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez kinek jó hír? Mert én lassan ebédelnék! :D
2013. okt. 10. 15:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez szélsőséges eset. De van igazság a kérdésben.

Sok nő úgy néz ki mint önnön maga karikatúrája. De ez a jelenség már 35-40 körül megfigyelhető. Végig megyek egy plázán és 40es nők úgy viselkednek, öltözködnek, úgy akarnak ki nézni mint egy 20 éves csitri. Komolyan nem értem miért.

Amúgy pasik között is van ez. Nem akarják elfogani a kopaszodást, az őszülést. Sok lökött van ott is.

2013. okt. 10. 15:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd megtudod, ha te is annyi idős leszel... Igaz én sem vagyok közel sem öreg, de meg tudom érteni a dolgot, bár nagyon ellene vagyok az ilyen plasztika meg botox kezeléseknek...
2013. okt. 10. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Elnézve, hogy hány férfi cseréli le a 40-es, 50-es feleségét huszonéves kis csajokra én nem csodálkozom, hogy ennyire fiatalok akarnak maradni.
2013. okt. 10. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért nem fogadják el mert tudják hogy manapság már nem törvényszerű hogy 50 évesen rongyképed van. Van már rá megoldás és élni is akarnak vele, csak hogy a többség nem engedhet meg magának még egy drágább kozmetikai beavatkozást sem, nem hogy egy plasztikai műtétet. És akkor ott van a lehetőség hogy igénybe vegyék egy olcsóbb "szakember" szolgáltatását aki egy 6 hónapos OKJ képzésen tanulta mindazt amit mások egyetemen, és sokkal olcsóbb és rosszabb minőségű anyagokat és eszközöket használnak.

Ez a szétplasztikázott nő csak egy szélsőséges példa. Idáig nagyon kevesen jutnak el.

Sok nő platinaszőke vagy rikító vörös frizurával akar fiatalabbnak látszani, meg azzal hogy a huszonéveseknek gyártott ruhadarabokban flangálnak. Az én anyám 46 éves és neon pink meg narancssárga leggingsben meg atlétában jár a szemét meg türkizkékre sminkeli. Szoliba is jár.

Kifejezetten szégyellem őt,de inkább megtartom a véleményemet mert nem akarom megbántani.

A helyzet az hogy nem veszik észre magukat.

2013. okt. 10. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:
az első válaszoló tökéletesen megválaszolta a kérdést
2013. okt. 12. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!