Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem lehet ezt elfogadni?

Miért nem lehet ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel gyerekkorunkban nagyon sok időt töltöttünk együtt. Már akkor is voltak furi dolgai. Pl:. mondta az anyja, hogy kiengedi egy órára és 10 perc után hazament mert 'letelt az egy óra' de többnyire ő kereste a társaságom.

Az utóbbi pár évben az megy, hogy ha összejön valakivel köszönni se köszön. Első egy két hétbe még tárgyal velem utána nem.

Ha szakítanak akkor jön hozzám, hogy tartsam a vállam neki. Hadd hisztize ki magát.

De ilyenkor nem fogja fel, hogy nem vagyok kíváncsi rá főleg így nem.

2013. szept. 29. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:

te vagy a lelki szemetesládája, ilyen egyszerű

most ebből nem vettem ki, hogy tetszik e neked vagy sem, de ha igen, akkor megszívtad, mert meg sem fordul a fejében, hogy férfiként tekintsen rád

velem is akarta már eljátszani ezt több csaj, aki tetszett, de én otthagytam őket

sírjanak a barátnőjük vállán, azért vannak :D

2013. szept. 29. 14:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is csaj vagyok...
2013. szept. 29. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:

xD

bocsi, de valahogy full úgy jött le mintha fiú lennél xD

de nagyjából ugyanez a helyzet így is

lelki szemetese vagy és csak akkor kellesz neki, ha nincs barátja

én a szemére vetném egy ilyen lélekkiöntésnél, hogy csak ilyenkor tudod a címem?

2013. szept. 29. 15:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet megpróbálom legközelebb. Utóbbi időbe azt csináltam, hogy mintha nem hallanám, nem reagáltam, vagy legalábbis alig. Pl. köszöntem ha köszönt és annyi. De így is...
2013. szept. 29. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy jött le, hogy fiú vagy :D. Ha sírni akar, mondd azt, hogy ok, de végig. Egy idő után fel fog tűnni neki, hogy ugyanazt mondod, nem figyelsz.
2013. szept. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!