Miért nem tudnak elfogadni az emberek?
Nem értem miért nem tudnak elfogadni a környezetemben lévők(rokonok, munkatársak) csak azért, mert egy kicsit gátlásosabb és görcsösebb típus vagyok. Az emberek ezért általában megaláznak, kinevetnek és kigúnyolnak(a hátam mögött)vagy kibeszélnek és nem is kíváncsiak arra, hogy milyen vagyok még, egyszerűen csak beskatulyáznak,és nem adnak arra lehetőséget, hogy kibontakozzam. Ha egy kicsit elengedem magam és felszabadulok, akkor is ugyanaz maradok a szemükben és szinte keresik az alkalmat, hogy újra zavarba tudjanak hozni, pl. van aki annyira bámulja, fixírozza az arcomat, miközben mással beszélek, hogy attól zavarba jövök és ideges leszek, így az egész ördögi kör kezdődik elölről. Vannak olyanok is, akik levegőnek néznek vagy úgy bánnak velem mint egy utolsó senkivel, vagy csak távolságtartóak. Nincs senki, aki lehetőséget adna arra, hogy megmutassam milyen is vagyok valójában.
A családom azt tanácsolja, hogy ne vegyem őket figyelembe, de az nagyon nehéz és akkor beletörődöm abba, hogy az maradok, akinek ők látni akarnak.
Remélem lesz valaki, aki ebben tanácsot tud adni, hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet, mert én már nagyon el vagyok keseredve.
Hát sajnos ez az, hogy nincs olyan, akivel szemben önmagam lehetnék, azt várják tőlem, hogy "álarcot" hordjak, mint ők.
Ja, és kénytelen vagyok odamenni hozzájuk munkaügyben, megbeszélés miatt, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!