Forgalmi vizsga miatt felesleges idegeskedni, úgyis buktatják az embereket legelőször?
Figyelt kérdés
Napokon belül megyek, és még az előző órámon is csináltam egy olyat hogy a körforgalomban nem húzódtam ki szélre ahogy hagytam el azt, megkaptam hogy majd ha egyedül vezetek úgy csinálom ahogy akarom, de ezért már megbuktam volna.2018. nov. 1. 20:47
11/15 anonim válasza:
Ahogy előttem mondják... Ez nem egy olyan vizsga hogy x %-ot el kell érni és megvan a 2-es, hanem kvázi nem szabad hibázni. Át lehet menni ha nem hibázol, ha hibázol, akkor meg vizsgabiztosa válogatja hogy mennyire szigorú (persze ha nem durva hibáról van szó). Egyébként nem ciki se megbukni elsőre, se plusz órákat venni, mivel a kötelező óraszám borzasztóan kevés...
12/15 anonim válasza:
Első alkalommal megbuktam forgalmi vizsgán. Habár teljesítettem már a kötelező útvonalat és a parkolásokat is végrehajtottam, mégsem ért még véget a vizsga. A vizsgabiztos és az oktató addig vittek tovább, amíg meg nem buktam. Kb. nyíltan megbeszélték maguk között, hogy "na akkor még vigyük be ide is".
A végén úgy buktam meg, hogy egy lámpa előtt sávot váltottam és az autó eleje már ráment a záróvonalra (egyetlen jármű sem volt a közelben, nem jelentettem senkire veszélyt).
Szóval ne parázz. Ha akarnak, úgyis meg fognak buktatni.
Ez az egész jogosítványszerzés egy szájonb*****tt MAFFIA.
13/15 anonim válasza:
Hát ahol én vizsgáztam ott volt egy rettegett vizsgabiztos, aki szinte soha senkit nem engedett át elsőre.... Sokszor volt olyan pl. hogy egy nap csak a lányok buktak meg (de az összes lány) vagy egy adott városból érkező vizsgázók. Nyilván pont véletlenül... Ha nem is volt nagy hiba, akkor is “talált” valamit. Nekem még anyukám is nála vizsgázott és őt pl. azért buktatta meg, mert elkezdett szemerkélni az eső, majd utána gyorsan el is állt és anyukám nem kapcsolta be az ablaktörlőt amiatt a 10 esőcsepp miatt. Ez már bukás volt, mert nem vette figyelembe az időjárási viszonyokat. Én jogosan buktam meg, mert nem sikerült leparkolnom. Viszont nagyon sok ilyen zebrás és gyalogos történetet is hallottam és ez mondjuk szerintem is bonyolultabb... Ahol én vezettem ott pl. több olyan szakasz is volt, ahol a parkoló autók közül indult a zebra és konkrétan semmit nem làttál, hogy most ott valaki àt akar-e kelni vagy sem. Valamint mai napig félek a bokrokból meg a járdákról hirtelen, minden körültekintés vagy óvatosság nélkül előugráló öregasszonyoktól, akik szegények már alig tudnak menni, de még véletlenül sem jól belátható helyen, zebrán akarnak átkelni az úton, hanem a legforgalmasabb útak közepén, ahol nem is számít rá az ember.... sosem értettem őket. Nem jó dolog, ha az ember megbukik, de szerintem akkor már majdnem mindegy. Néhány plusz óra, új vizsga és akkor majd előbb-utóbb sikerül. Felénk 300 alatt nincsen jogsi, sőt....szóval, az a pár tíz ezer forint már szintén nem számít sokat, legalábbis szerintem.
14/15 anonim válasza:
Elsőre elég változó,van akiket a legkisebb apróság miatt is egyből megbuktatják,ugyanakkor mégis ugyanannyi van aki átmegy. És olyat is hallottam,hogy első vizsgája volt,és oltári nagy hibákat vétett,mégis átengedte,mert "valakit" muszáj átengedni a vb-nek egy nap..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!