Forgalmi vizsga miatt felesleges idegeskedni, úgyis buktatják az embereket legelőször?
Nagyon ritkán megy át az ember elsőre.
De egyébként én úgy vagyok vele, hogy felesleges idegeskedni a dolgokon ameddig van elég pénzed. Ha van pénzed, akkor addig fizeted az órákat és a vizsgákat, amíg meg nem lesz, a végén maximum profin megtanulsz vezetni.
Engem már azért megb*sztak, mert itt hajtottam ki, és a járdasziget túloldalán éppenséggel lelépett egy gyalogos.
Hiába volt közte járdasziget, meg jött lassan és én éppen már a zebrán hajtottam át mikor lelépett, ez akkor is azonnali bukás volt.
Második vizsgán meg lehúztam az oktatókocsit a padkán, nem mentem fel rá, csak súroltam. Szerintem ez nagyobb hiba volt, de még hibapontot se kaptam érte folytathattam a vizsgát. Végül másodikra sikerült.
Örülnék, de inkább meglepődnék ha elsőre sikerülne, a tételtől és a vizsgáztató emberségességétől függően.
Azért van egy anyagi határa a dolgoknak, míg más borítékba adja a pénzt és átmegy, addig újból kérni az időpontot, addig járni órákra, elég frusztráló, győzni ideggel.
Nézd, nem akarok durva lenni, de azért lássuk be, hogy konkrétan az ÉLETED múlik rajta, hogy mennyire tudsz vezetni.
Biztos van értelme borítékozni és nem megfelelő tudással kimenni a forgalomba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!