Mit gondoltok a fákat ölelgető emberekről?
16 éves lány vagyok, és nagyon szeretek ölelkezni, csak a környezetemben a rövidebb ölelések a megszokottak, és ritkán van részem hosszabb ölelésekben. Egy könyvben olvastam, hogy a fáknak jól esik, ha megöleljük őket, és minket is energiával tölt fel, egy másikban pedig, hogy egyes fák "barátságban" állnak egymással, és az anyagokat átadják egymásnak, ebből kiindulva arra gondoltam, hogyha egy fa boldog lesz attól, hogy megölelem, azt megossza más fákkal is, ezzel pedig összességében jót teszek az erdővel, és saját szeretethiányomon is enyhítek kicsit.
Ti hibbantnak néznétek valakit, aki ilyesmit tesz?
Valami ilyesmi válaszra számítottam 😅😅
Azért köszi!😄
Nocsak. Vannak még tinik, akikre szüksége van ennek a világnak.
Egyáltalán nem vagy hibbant, sőt. Ez a fajta szentimentalizmus egyre inkább hiányzik a fiatalságból, pedig sokak életét könnyebbé tenné az ilyen szemléletmód. Talán ezért is érzed különcségnek. Csináld bátran! Ha esetleg kinevetne valaki emiatt, az az ő szegénysége. Én is öleltem már fát, nem egyszer. Tényleg jó érzés.
Köszi szépen!😄
Hát, én párszor megtettem korábban is, de ma gondoltam rá, hogy szokást kéne belőle csinálnom, mert sokkal jobban érzem magam tőle.😁
Anya kicsit kinevetett, mikor megölelgettem pár fát, ez inspirálta a kérdésem.😅 Nem nézett hülyének, de furcsának találta.
Hát igen, az kicsit más kategória 😅😅
Bár, ha részegen császkálnék az utcán valószínűleg én is ilyen módon közlekednék egyik fától a másikig dülöngélnék, ha nem lennék eléggé magamnál😂😂
Bár ehhez nagyon sokat kéne innom, és erre 16 éves, nem bulizós "jókislányként" nincs sok esélyem, max ferdénjárásig iszom le magam, évente párszor 😂 *légyszi az őszinteségem miatt ne bélyegezzetek selejtnek, csak szerintem finom az alkohol, és szülői felügyelet mellett néha szoktam inni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!