Nektek mi a véleményetek azokról az emberekről, akinek mindenki a /barátja/? Rólam?
Pont ilyen voltam én is úgy 10-12 éve.A barátok elmaradtak de megérkezett a barátnő.Azóta már házasok vagyunk,van két fiunk.Tudom hogy milyen szeretethiányosnak lenni.Tudom milyen amikor senkinek sem tudsz teljesen megnyílni.
De azt is tudom,hogy milyen családos embernek lenni,olyan munka mellett ami a nap végére van hogy minden energiámat leszívja.Annak ellenére hogy mind a családomat, mind a munkámat szeretem,nem igen hagynak teret bármi másnak.Örülj annak hogy fiatal vagy és szabad,vannak barátaid.Az a lány/nő pontosan akkor fog az életedbe lépni amikor készen állsz, sem előbb, sem később.Tudni fogod,érezni fogod.
Ő is érezni fogja.
Mindenki barátja senkinek sem a barátja. De ha van egy-két ember, akivel mélyebb, bizalmasabb a viszonyod, már jó.
Egy barátnő már másmilyen minőség, a barátod is kicsit, de más is. Természetes érzés, ha hiányzik az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!