Mit gondoltok a gyógyszerészekről/ gyógyszerészetről?
Nem tudom, de megkérdezem a gyógyszerészemet. :D
Viccet félretéve, szerintem bizalmi munka is egyben és általában nagyon nyugodtak, higgadtak a gyógyszerészek. Ápoltak is és kulturált embereknek tartom őket. A szakmáról nem is tudom mit mondhatnék hirtelenjében.
Felelősségteljes hivatás. Az egészségügy részei.
Oké,hogy előttük is ott van a dr,de szerintem nem tanulnak többet,mint a mérnökök mondjuk. Én hülyeségnek tartom ezt a foglalkozás doktori címet.
A mérnök még nagyjából megállja a helyét (klasszikusan szerintem az orvosi (ide sorolandó a fogorvosi, állatorvosi és gyógyszerészi) képzések, a mérnöki képzések és talán a jogász képzések a legnehezebbek, egyébként ezeken a karokon szignifikánsan nagyobb a burnout szindróma incidenciája, mint másokon.
Szóval de, jár a foglalkozásdoktori cím, sokkal nehezebb képzések, mint például egy turizmus-vendéglátás.
Általános orvosira járok. Tudom,mit tanulnak és,hogy mennyit. Vannak mérnökhallgató ismerőseim is,ők is tele vannak 4 órás laborokkal,állandóan megy ott is a zh-írás. De mégsem kapnak doktori címet. Azt se értem,hogy én mért fogok kapni. :)
Gondolom ti annak tanultok,vagy gyógyszerészek vagytok...mert hogy nekik vannak ilyen tévképzeteik,hogy mindenki lenézi őket😂😂😂
Senki nem pontozott le, meg nem erkezett valasz a kerdesedre.
Szerintem azoknak a gytk-soknak van kisebbsegi komplexusa, akik orvosirol csusztak le, es alapbol nem oda mentek volna.
Aki alapbol oda akart menni, azok elegedettek, es altalaban nem is patikaban kotnek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!