Mi a véleményetek a gyógyszerészetről?
Szeretnék sok mindent tudni róla. Milyen nehéz bekerülni és bennmaradni? Vannak buktató tantárgyak? Véleményeket kérek!
Most csak ennyi kérdés jutott eszembe. Várom a tartalmas válaszokat, főleg azoktól, akik gyógyszerésznek tanulnak!
nos én nem annak tanulok,de a tesóm azt végezte el és most egy szállodában dolgozik mert 3szor annyit keres mint gyógyszerészként.
ha én tanultam volna gyógyszerésznek,most gennyesre keresném magam a feketepiacon terjedő hamis szteroidok miatt.nálam legalább normális hatóanyagtartalmút lehetne kapni(nem ügy kikeverni,de mégsem mernék belevágni szakmai tudás nélkül).
Nagyjából a vegyészmérnöki képzéshez hasonló. Tehát nem büfészak, viszont a mérnöki képzések közül az a legkönnyebb.
Mondjuk ha túl tudod magad tenni az elvi problémákon (ha nem lennének beteg emberek akkor senki nem venne gyógyszert => a gyógyszerészetnek érdeke, hogy legyenek beteg emberek), akkor mindenképpen jól kereshetsz vele. Amerikában a hadiipar után a gyógyszeriparban forog a legtöbb pénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!