Van, hogy valakinél kimarad egyszer a napi fürdés?
Figyelt kérdés
Ha teljesen átlagos életet élő emberről beszélünk.2018. okt. 25. 20:12
11/15 Metionin válasza:
Ritkán, télen 1-2 alkalommal előfordul. Olyankor nem megyek ki a házból, felkelek, ülök a gép előtt egész nap aztán lefekszek.
12/15 anonim válasza:
Igen, előfordul. Esténként szoktam fürdeni, de ha nagyon fáradt vagyok és másnap nem megyek sehová (vagy legalábbis még bőven van időm a "jelenés" előtt összeszedni magam), akkor van, hogy fürdés nélkül fekszem le aludni. Nyilván ez csak arra vonatkozik, ha nem vagyok full koszos, izzadt stb.
13/15 anonim válasza:
Vakbélműtét után nem tudtam, csak ezt a qrvamosdást. De a közérzetem nagyon rossz volt tőle, amúgy mindennap hajat mosok, és nagyon igénytelennek éreztem magam.
Zuhany nélkül meg nem fekszem az ágyba, és én is szoktam itthon dolgozni.
15/15 anonim válasza:
Nalam inkabb sporolas miatt marad ki 1x ,2x.A melegvizunk meg a futes egy rendszerrol jon,feltoltos.Ha pont lefogy a kredit rola,akkor inkabb aznap kihagyom a furdest,helyette inkabb bekapcsolom a futest.( ha tudom,hogy aznap csak itthon voltam)Mikor gyerek voltam,halyhan melegitettuk a vizet furdeshez,akkor csak heti 1 furdes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!