Van, hogy valakinél kimarad egyszer a napi fürdés?
Soha!!! Nálam a mindennapi zuhany pont annyira a rutinom része, mint a fogmosás, vagy a fésülködés.
Pedig jelenleg itthonról dolgozom, szóval tényleg vannak napok, amikor el sem hagyom a lakást. De akkor sem bírnám ki. Egyszerűen este nem tudok úgy befeküdni az ágyba, hogy előtte nem zuhanyzok, koszosnak érzem magam. Főleg ha főzök, és beveszi a bőröm meg a ruhám az ételszagot.
Én is ekcémás vagyok, az arcbőröm pedig zsíros, de akkor sem tudnám kihagyni a fürdést.
Buliból is még soha sem értem haza olyan részegen, vagy fáradtan, hogy ne fért volna bele egy gyors zuhany alvás előtt.
Ha migrénem van, vagy beteg vagyok, akkor se hagyom ki. Ha annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok beállni a zuhany alá, akkor beülök a kádba.
Szóval nem, nálam sohasem marad ki, egyszerűen nem tudnék úgy lefeküdni, hogy nem érzem magam tisztának.
Illetve egyszer voltam életemben kempingezni 2 napot az erdőben, ott nem volt lehetőség fürdésre. Alig vártam, hogy hazaérjek és zuhanyozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!