Hány napot bírtok ki fürdés nélkül?
Figyelt kérdés
Úgy számolva, hogy amikor már nem mennétek le a helyi közértbe sem, fürdés nélkül.2018. aug. 21. 19:54
2/12 anonim válasza:
Én max 1-et, de az is necces. Ha valami miatt nem tudok megfürdeni lefekvés előtt (ami nagyon ritka évente max.1-2-szer), éjszaka alig tudok aludni a saját hónaalj, nemiszerv és lábszagomtól,illetve érzem a bőrömön a koszt.Nem kellemes érzés.
3/12 anonim válasza:
Ebben a melegben max 2, de télen egy teljes hetet is kibírnék.
5/12 anonim válasza:
Amúgy ez a kérdés esküszöm tetszik!
Két dologtól függ:
1) Saját szagomat mennyire bírom
2) A fenekem mennyire csíp
Így nyáron ha egy napot kihagyok, akkor már érzem a saját szagomat. Télen nem tudom meddig bírnám ki, még sosem kísérleteztem ezzel, de olyan 4-5 napra tippelnék.
A csípős fenék meg az étrendemtől függ...
7/12 anonim válasza:
Ne is mond, csőtörés után lassan 2 hete nincs fürdőszoba. Kerti slagnál mosdunk már idegbaj kerülget fürdée után is érzem a szagom. Vettem mini kerti medencét felengedem vízzel jó sok tusfürdő bele, + szappan ez segített. Nekem 1 nap is borzalmas tus nélkül
8/12 Metionin válasza:
Nyáron max 1et, de ilyen melegben még azt sem. Télen szerintem 2-t.
9/12 anonim válasza:
1 napot se....
Napi 1 zuhanyzás reggel, este meg fürdés...
Nem szeretnem megvárni azt, amig érzem a saját szagom... csak hogy tudd, hogy ha már te érzed a sajat szagod a környezeted szenved!
Az meg még brutálabb, amikor az olcsó pacsulit ráfujod a testszagodra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!