1/20 anonim válasza:
Nekem az átlag 0,5..szóval 2 hetente. Büdös vagyok de legalább bunkó is.
2/20 anonim válasza:
Nem értem. Fürdés alatt csak a kádban ázást érted vagy a tusolást is? Ha utóbbi akkor azért esténként csak illene lezuhanyozni. Én sose fürdök a kádban, de naponta lezuhanyzok.
4/20 anonim válasza:
Normális ember naponta egyszer zuhanyzik. Nyáron ha erősen izzad akkor kétszer is. De nekem egyszer az angol kollégáim azt mondták, hogy mi magyarok ha tényleg napi 1-2 alkalommal fürdünk, akkor nagyon pazaroljuk a vizet, és ez már luxus. Van kolléga aki csak csütörtökön fürdik, mert pénteken pub nap van. Bizony szerdán már nem szívesen ülök mellé.
5/20 A kérdező kommentje:
ma 17:57
A fürdés minden formájára értettem.
2018. jan. 27. 18:00
6/20 anonim válasza:
Elèg ha keddenkènt belemártod a kisujjadat egy kávèscsèsze vízbe,de vigyáááz sokáig ne tartsd benne mert bevizkövesedik a körmöd..
8/20 anonim válasza:
Én hetente 2-3x szoktam. De a közgondolkodás szerint minden egyes nap kell fürdeni, mert ha nem teszed, igénytelen, tahó, paraszt, senkiházi, büdös, okádék ember vagy. Jó, ha tudod.
9/20 anonim válasza:
Mivel a tusolást 10 perc alatt le lehet zavarni, nincs értelme egy napot sem kihagyni. Azért hetente 1x egy alaposabb fürdést is beiktatok, ilyenkor akár egy órát is benn töltök... :)
10/20 anonim válasza:
Munkanapokon mapi 2x, amioor nincs meló, akkor napi 1x!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!