Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ma lefeküdnél aludni és...

Ha ma lefeküdnél aludni és mikor felébredsz 2025 van, miket néznél meg elsők között, mikre lennél leginkább kíváncsi?

Figyelt kérdés
A kérdést úgy értelmezzétek hogy nem csak úgy lespawnoltok 2025-ben, hanem úgy hogy mintha 2025-ig élted volna az életed, de a mai napig kitörlődnek az emlékeid, szóval tehát feltehetően van otthonod (legalábbis reméljük :D) munkád, családod, kapcsolataid, stb, meg a világ is változott körülötted értelem szerűen, kijött a huszonötödik assassins creed és a többi, mikre lennél leginkább kíváncsi? (a kérdés kedvéért tételezzük fel hogy aki látja ezt a kérdést az 2025-ben még életben van/lesz)

2018. okt. 24. 14:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Megkérdezném valakitől mi a halálkarika történt velem.

2.Először a férjemet, és az egyéb családtagokat ellenőrizném, biztonságban vannak e, élnek e.

3. Megnézném én is a Trónok harcát (bár lehet addigra se fejezik be :))

2018. okt. 24. 15:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is a Trónok harcával indìtanék b*szki 😂

Aztán csekkolnám,hogy hol tartok az életben,elértem e azokat a dolgokat kitűzztem magam elé.

2018. okt. 24. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Megnézném hazánk elmúlt év gazdaságra vonatkozó belföldi híreit, azután a külföldi híreit. Az euro, dollár, forint árfolyamát. Azután világ híreket, ami főcímes, ami érdekelne USA, Izrael, Oroszország. Összefoglalva a politikai, gazdasági hírek érdekelnének, csak.
2018. okt. 24. 17:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Beírnám google-ba hogy gigi hadid, bella hadid, kendall jenner, barbara palvin stb.

2025. Sorry, nincs életem :(

2018. okt. 24. 18:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Megnézném mennyi erdőt vágtak ki.
2018. okt. 24. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Én addigra már nem fogok élni, de inkább átfogalmazom a kérdést úgy, hogy egy baleset miatt kómába estem és 2025-ben ébredtem fel. No, hát miután persze kijöttem a kórházból és otthon vagyok, rákeresnék az újabb generációs autókra, amiket szeretek és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velük a jövőben. Ilyen például a Nissan GTR, a Mazda RX-9-et is várom, illetve kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Mazda MX-5-tel pár év múlva. Szóval ezeket csekkolnám le.

(Ui.: igen, tényleg nincs életem, amire lenne értelme áldozni, ami jobban érdekelne ennél.)

2018. okt. 25. 00:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Magamat nézném meg először, majd a párom, aztán a külvilágot.

Huszonnyolc éves leszek akkor, érdekel, mennyit fejlődtem és erősödtem az eltelt években.

2018. okt. 25. 11:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Felmennék a gyakorikérdések.hu-ra és megnyugodnék, hogy megvan még.
2018. dec. 15. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!