Ha ma lefeküdnél aludni és mikor felébredsz 2025 van, miket néznél meg elsők között, mikre lennél leginkább kíváncsi?
1. Megkérdezném valakitől mi a halálkarika történt velem.
2.Először a férjemet, és az egyéb családtagokat ellenőrizném, biztonságban vannak e, élnek e.
3. Megnézném én is a Trónok harcát (bár lehet addigra se fejezik be :))
Én is a Trónok harcával indìtanék b*szki 😂
Aztán csekkolnám,hogy hol tartok az életben,elértem e azokat a dolgokat kitűzztem magam elé.
Beírnám google-ba hogy gigi hadid, bella hadid, kendall jenner, barbara palvin stb.
2025. Sorry, nincs életem :(
Én addigra már nem fogok élni, de inkább átfogalmazom a kérdést úgy, hogy egy baleset miatt kómába estem és 2025-ben ébredtem fel. No, hát miután persze kijöttem a kórházból és otthon vagyok, rákeresnék az újabb generációs autókra, amiket szeretek és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velük a jövőben. Ilyen például a Nissan GTR, a Mazda RX-9-et is várom, illetve kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Mazda MX-5-tel pár év múlva. Szóval ezeket csekkolnám le.
(Ui.: igen, tényleg nincs életem, amire lenne értelme áldozni, ami jobban érdekelne ennél.)
Magamat nézném meg először, majd a párom, aztán a külvilágot.
Huszonnyolc éves leszek akkor, érdekel, mennyit fejlődtem és erősödtem az eltelt években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!