Ha ma lefeküdnél aludni és mikor felébredsz 2025 van, miket néznél meg elsők között, mikre lennél leginkább kíváncsi?
Nekem is a saját családom, környezetem lenne a legfontosabb.
Mi van a családtagjaimmal.
Van-e gyerekem.
Ugyanott élek-e még.
Ugyanott dolgozom-e még.
Az nem igazán érdekel, hogy mi jött ki :)
Elmennék sétálni a városomban és megnézném, hogy mi változott. Szerintem nem sok minden fog :D
Mivel van egy 5 éves gyerekem, és vannak terveink még a férjemmel (nem több gyerek), Így elsődlegesen a fiam érdekelne, azután meg az, hogy mi mindent tudtunk megvalósítani a tervekből. Aztán meg az, hogy kik vannak életben, kiket veszítettünk el. (férjem mamái élnek most, gondolom 10 év múlva nem fognak, de ki tudja).
Hogy vannak a családtagok.
A technológiai fejlődés izgatna a legkevésbé, ha 10 év kiesne az életemből. Most sem vagyok technológia függő. Nyilván ami kényelmesebbé teszi az életem, azt használom, de nem ekörül forog az életem.
Ja, és a kocsi is érdekelne. AMit most kaptam 2 hónapja, és nagyon szeretek. 9 éves, tehát 10 év múlva feltehetőleg már nem lesz meg, bár még az is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!