Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha ma lefeküdnél aludni és...

Ha ma lefeküdnél aludni és mikor felébredsz 2025 van, miket néznél meg elsők között, mikre lennél leginkább kíváncsi?

Figyelt kérdés
A kérdést úgy értelmezzétek hogy nem csak úgy lespawnoltok 2025-ben, hanem úgy hogy mintha 2025-ig élted volna az életed, de a mai napig kitörlődnek az emlékeid, szóval tehát feltehetően van otthonod (legalábbis reméljük :D) munkád, családod, kapcsolataid, stb, meg a világ is változott körülötted értelem szerűen, kijött a huszonötödik assassins creed és a többi, mikre lennél leginkább kíváncsi? (a kérdés kedvéért tételezzük fel hogy aki látja ezt a kérdést az 2025-ben még életben van/lesz)

2018. okt. 24. 14:29
1 2
 1/18 Metionin ***** válasza:
68%
A saját dolgaimat először, hogy van-e házam, kutyám macskám, mi van a barátommal, élnek-e a szüleim, van-e munkahelyem stb. Aztán azokat a változásokat amik befolyásolják a munkámat, be kellene hoznom a lemaradást az új oktatási eszközökkel (ha lennének), egyéb szabályokkal, közlekedéssel, aztán ha mindezt már megoldottam akkor rákeresnék hogy a kedvenc íróm miket írt azóta, megvannak-e, milyen új és hasznos használati tárgyak léteznek, a kedvenc bandáim vannak-e még, mit adtak ki, stb. Tehát fontossági sorrend: előbb a megélhetésem, utána a szórakozás.
2018. okt. 24. 14:43
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a saját családom, környezetem lenne a legfontosabb.

Mi van a családtagjaimmal.

Van-e gyerekem.

Ugyanott élek-e még.

Ugyanott dolgozom-e még.

Az nem igazán érdekel, hogy mi jött ki :)

Elmennék sétálni a városomban és megnézném, hogy mi változott. Szerintem nem sok minden fog :D

2018. okt. 24. 14:46
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Őszintén? :D A szeretteimel lennék először, aztán megnézném hogy azok akik életem során bántotak, azok meg haltak e már végre, vagy vissza kapták e amit érdemelnek.Igazából az érdekel nagyon hogy e konkrét személy észre vette e magát, vagy él e még. Tudom elég gonosznak tünhetek, de ezt csak az érti aki volt már bántalmazónak kitéve. És te kérdező? :)
2018. okt. 24. 14:46
 4/18 anonim ***** válasza:
35%
Megnézném a Trónok harca befejező évadát, és lecsekkolnám, hogy hány új albumot adott ki a The Strokes :D
2018. okt. 24. 14:53
 5/18 A kérdező kommentje:
Azután az alapok után hogy van e munkám, otthonom családom, azután engem a technológiai fejlődés érdekelne leginkább, bár azért ha egy nő mellett ébrednék akkor az nyilván felülírná a technológia érdeklődésemet, szóval ha lenne valakim akkor azt azért ki akarnám deríteni hogy kicsoda hányadán állunk meg hogy honnan ismerem, stb, meg ki kellene találnom egy amnéziás storyt is, (végtére is csak úgy nem felejt el az ember az életéből 7 évet), ez így belegondolva azért durva lenne hozzászokni hogy vadidegen emberek a barátaim, kollégáim, élettársam (utóbbit azért furcsállanám mert egyedül szándékozom élni).
2018. okt. 24. 14:58
 6/18 anonim ***** válasza:
62%
A hűtőt.
2018. okt. 24. 15:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel van egy 5 éves gyerekem, és vannak terveink még a férjemmel (nem több gyerek), Így elsődlegesen a fiam érdekelne, azután meg az, hogy mi mindent tudtunk megvalósítani a tervekből. Aztán meg az, hogy kik vannak életben, kiket veszítettünk el. (férjem mamái élnek most, gondolom 10 év múlva nem fognak, de ki tudja).

Hogy vannak a családtagok.

A technológiai fejlődés izgatna a legkevésbé, ha 10 év kiesne az életemből. Most sem vagyok technológia függő. Nyilván ami kényelmesebbé teszi az életem, azt használom, de nem ekörül forog az életem.

Ja, és a kocsi is érdekelne. AMit most kaptam 2 hónapja, és nagyon szeretek. 9 éves, tehát 10 év múlva feltehetőleg már nem lesz meg, bár még az is lehet.

2018. okt. 24. 15:03
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
A trónok harca új évadát.
2018. okt. 24. 15:03
 9/18 A kérdező kommentje:
Lehetne hogy nem poénkodjátok el, engem komolyan érdekelne hogy ki mihez kezdene, és biztos vagyok benne hogy az érdekelné az embereket a legkevésbé hogy, hogy áll a trónok harca vagy hogy van e a hűtőben egy kis maradék.
2018. okt. 24. 15:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen magamat nézném meg először.Milyen az arcom,tudok-e normálisan mozogni,van-e valami külsérelmi nyomom,hogy érzem magam,tehát a legfontosabb ezen kívül egy tükör lenne.Aztán van-e valami pia amit fel tudok hajtani gyorsan,ami erős.Csak ezek után foglalkoznék a külvilággal.
2018. okt. 24. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!