Miért viselkedikk így?
Biztosan fél kiadni magát bármilyen módon is, lehet "vágyait szégyenli" és csak így meri megélni őket. Fél hogy "róla kiderülhet valami"...
Maximum arra gondolnék hogy ez lehet a háttérben.
Fél, hogy ha te megtudod ki ő igazából, más is megtudja milyen rejtett vágyai/dolgai vannak. Én is félnék, ezért ez nem olyan dolog, amit szeretném, hogy az ismerőseim tudjanak rólam. Csak egy olyan ember, akiben 100%ig megbizok. Ez meg ritka, pláne a netes beszélgetőpartnerben nem lehet sose bizni.
Kicsit forditott dolog az egész, először ismerkedni szoktak az emberek, majd aztán tárnak fel egymás előtt ilyesmit, ha úgy vélik nem fog kitudódni. Jelen esetben hülye kell legyen, hogy kiadjon magáról bármi infót is anélkül, hogy ismerné milyen ember vagy, viszont te visszaélhetsz a dolgokkal.
Pláne ha nő, nekünk még érzékenyebb ez a dolog.
Az biztos, hogy nem éppen könnyed dolgokról beszélgetünk általában, bár nem tudom, hogy élhetnék vissza vele, hiszen (legalábbis számomra) nyilvánvaló, hogy nem kell túl komolyan venni az egészet.
Én vagyok a nő egyébként. Lehet, hogy én meg túl sok dolgot megosztok, bár enélkül nem igazán működne az egész. De azt mondta, hogy idővel majd alakul, hogy mennyit tudok róla, mégse halad sehová.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!