Miért tartanak a lányok alacsonynak, holott én nem tartom magam annak?
Figyelt kérdés
170 cm vagyok és az összes lány szinte letörpéz,de miért ? Sztm nem vagyok annyira alacsony,sot eleg sok velem egy magas palit ismerek..2018. okt. 18. 23:50
1/12 anonim válasza:
Milyen magasak azok a lányok?
Gonosz kis manók.
2/12 anonim válasza:
hát szerintem alacsonynak számít. de amelyik nő letörpéz annak egy jó nagy nyakas kéne. kis tiszteletet tanuljanak már
3/12 A kérdező kommentje:
Hát ezek a lányok mind alacsonyabbak ezért nem is értem..
Azért nyakon vágni nem fogom őket :D
2018. okt. 18. 23:58
4/12 anonim válasza:
Mert 180 cm alatt egy férfi vagy tinédzser fiú alacsonynak számít.
6/12 anonim válasza:
Én meg 179 de 180nak hazudom magam :D úgysem jönnek megmérni :P
7/12 anonim válasza:
Én nőként vagyok 170 cm magas, és imádom a magas sarkúakat, ami nem mutatna jól egy velem egymagas férfi oldalàn.
De törpének egyàltalàn nem neveznélek, nem is vagy az.
8/12 anonim válasza:
Nyilván nem törpe, de egy átlag férfihoz képest alacsony, minél előbb fogadja el, annál jobban jár szerintem. Általános iskolásban még én is magasnak számítottam 184-5 cm-el, de felnőttként már legalább annyi magasabb emberrel találkozok, mint alacsonyabbal, szóval gondolom az átlagos sávban vagyok.
9/12 anonim válasza:
Átlag alatti vagy és alacsonyabb nálam. Akkor alacsony vagy, nagyon sajnálom. Ettől függetlenül törpének hívni persze bunkóság, de ez nem változtat a tényen, hogy alacsony vagy.
10/12 anonim válasza:
Nyugi, amig az orszag vezetoi es kirabloi a het torpe szoros rokonai (hany centis a grazi kezelt meg a kazanszerelo????) addig te nem vagy torpe. Fogadd el magad, es ne wanna-be plazacicakra vadassz, hanem ertelmes lanyokra. Jobban jarsz veluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!