Miért van az hogy a rendes embernek nem jár semmi. Vagy talán tul rendes vagyok, puhánynak tartanak,?
21 éves férfi ként magány, egyedül lét, ugy érzem csak egy báb vagyok akit ide oda rángatnak.?
Netán más is igy van ezzel?
Kérdésedben ott a válasz.
Te nem jó vagy és rendes, hanem puhány és lúzer.
Nagy különbség.
Valaki már előttem leírta, meg még vagy ezren, az ugyanilyen kérdésekhez. Az a baj veletek hogy keveritek a "rendes", "becsületes", "jó ember", "kedves"...stb kifejezéseket az önmagáért kiállni képtelen, idióta balekkal.
Erre tökéletes példa, hogy te 21 évesen azt hiszed, hogy ebben az életben bárkinek is jár valami. Senkinek nem jár semmi, mindenért meg kell dolgozni, harcolni kell azért, hogy jó legyen.
Komolyan hátraestem a röhögéstől néhány ember stílusán, ahogy fogalmaz!:DDDD
Mert itt mindenki orvosit/fogorvosit/gyógyszerészetit végzett Summa Cum Laude minősítéssel csont nélkül ugye? Biztos doktorált, esetleg Phd-s hallgató...
Miközben szakközepet is bukdácsolva végezték el az itteni legtöbb válaszoló!
Látod kérdező, az ilyen frusztrált szarokért nem szabad feljönni gyakorira!
Nagyon kíváncsi vagyok, az itteniek válaszolók közül kinek milyen élete van! Tényleg nagyon kíváncsi vagyok! Olyan stílusban írtak, mintha ők lennének az atyaúristenek..., akiknek mindig minden összejön elsőre!
Kérdező, ajánlom neked a BSW-Gucci c. számot, mert pont ilyen habitusú emberek osztják az észt gyakorin (lúzereznek, balekoznak, társadalmi hierarchiáznak pffff....)!
engem sokan rendesnek tartanak és van aki emiatt puhánynak is, pedig nem vagyok az
és nekem elég sok jár azért amiért megdolgoztam, nem veheti el tőlem valaki azért, mert rendes vagyok, nem hagyom
ha neked szar az életed, az a te hibád, azt neked kell rendbe hozni, a te életedért te vagy a felelős!
Ha hagyod, hogy mások rángassanak, mint egy bábot, akkor az is a te hülyeséged. Állj a sarkadra, döntsd el milyen életet szeretnél és tegyél érte! Ne a sült galambot várd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!