SoS? Mit tegyek, hogyha nincsen semmi szabadidőm?
Mindennap legalább 4 dolgozat - na azért ne essünk túlzásokba, az heti 20 dolgozat lenne, nagyjából tantárgyanként kettő. Két órán keresztül írni az írásbelit az sok, ennyit csak nem adnak fel! És ha 3 órát tanulsz a szóbelire, akkor te aztán baromian megtanulod az anyagot, azzal kitűnőnek kéne lenned. Egy közepes gimnáziumban nem kéne ennyit tanulni. Viszont ha ennyit tanulsz hét közben, akkor a két hétvégi napon mindenképp rá kell érned élni, mert amellett végképp nem kell többet tanulni.
Fél 7-kor megy a 8-ra való odaéréshez szükséges busz? Korai.
muszáj pontos j
Hát csinálj magadnak időt, 5 óra pfff hát nem tudom hogy hogy csinalod de ebből biztos tudsz le faragni szerintem, mert ez tényleg gázos csak hogy hozzam magam pl én fél 5 kor kelek és
akkor gyors pakolás mosakodás kb 6-ra vagyok itthon ha nem megyek suli után el sehova orákon figyelek jegyzetelek a buszon meg át nézegettem, és akkor van szabadidőm is, meg lustálkodhatok is. Szerintem inkább egy héten irtok 4 dogát mint minden nap ilyen sehol nincs, amúgy meg ez rajtad függ hogy mire mennyi időt szánsz.
Manapság úgy feleltetik rendszerint a gyerekeket, hogy dolgozatot irat a tanár. Ez már pár éve rendszeren így van. És igen, nem ritka az a nap amikor 4-5 dolgozat van.
* Tanulás mellett nem tudok semmit se csinálni,
A kormánynál lehet a szülődnek kopogtatni, mert most ez még a kezdet, és lesz idő, nem oly soká, hogy éjjelig tanulsz, és úgy kelsz hajnalba, és mész suliba. És ez fog menni a hét minimum 6 napján.
Na majd az egyetem, ott kispofám be fogsz tojni! Meg amellett már melózni is kell ha el akarsz költözni anyucitól.
Szóval kapd össze magad és ne nyafogj! legyél kreativ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!