Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed magadról?

Mi a véleményed magadról?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 02:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen "vélemények magadról" mások észrevételei. Egy gyermek tökéletes önszeretettel születik, de a szülei, és a társadalom kiől belőle mindent, legfőképp az önbizalmát, és egy manipulálható robot lesz.

Mit látsz meg? Mit veszel észre? Ha nem folyna a csapból a kövérség/soványság, nem gondolnál "hm, ez dagi...hm ez sovány"

Csak azt veszed észre, amire programozott a média-ipar.

2018. szept. 29. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy szar vagyok, minden téren.
2018. szept. 29. 22:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Tisztában vagyok a hibáimmal, mivel sokat szoktam agyalni rajtuk. önbizalomhiány, introvertáltság, sokszor motivációhiány.

Erősségeim, előnyeim, hát azok is vannak, de nem vagyok most épp kibékülve magammal. Munka terén rendben vagyok, magánéletileg eléggé csődtömeg,nagyon régi kapcsolatom eléggé inog az utóbbi időben, nem tudom még merre dől el, ez megvisel.

Az életem összességében olyan állóvízben toporgás mostanság, ez nem tetszik, csak nem tudom, merre induljak tovább és hogyan.

2018. szept. 29. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves, vídám lény vagyok.
2018. szept. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!