Mit jelent amikor egy férfi felemeli mindkét kezét és olyan az arckifejezése mintha azt mondaná "én nem csináltam semmit" egy olyan szituba amikor mondjuk visszautasítod egy buliban a csókot vagy megérintene de te lesepred magadrol?
Figyelt kérdés
Tudom hulye kerdes es lehet semmit nem jelent csak erdekel2017. aug. 21. 00:28
1/5 anonim válasza:
Pont azt, illetve egy burkolt bocsi.
2/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy "Há mit képzel ez a hülye liba hogy leráz? Én magam vagyok a tökéletesség."
3/5 anonim válasza:
Azt hogy "ja ha nem akarod kisanyam, akkor mar itt sem vagyok, nem eroszak a disznotor"
Magyaran hogy az illeto egy magatol elszallt hatalmas bunko.
4/5 anonim válasza:
Nekem simán csak az jönne le belőle, hogy fogta az adást, hogy tolakodónak érzed a közeledését, szóval "oké, és bocs".
5/5 anonim válasza:
A 3-mas amit írt hülyeség. A 4-esnek van igaza. Ez azt jelenti, hogy bocsi, nem akartam tolakodó lenni, akkor hagylak, nem zaklatlak. Szóval pont hogy nem egy bunkó nyomulós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!