Lányok számotokra vonzó lenne egy olyan férfi mint Jézus? Nem a külsejére célzok
Részemről tuti nem. Egy férfi legyen határozott és magabiztos, nem meghunyászkodó bárány. Védjen meg, ha olyan a helyzet, ne büntetést vállaljon önként. Az ágyban meg nem szolgát szeretnék, hanem közösen egymás vágyait teljesíteni, meg lehet azt normálisan beszélni, hogy mi fér bele, illetve próbálkozni, kísérletezni is lehet.
A megmondani másoknak hogy éljenek részt meg direkt külön veszem, ez számomra bárkitől elég irritáló tulajdonság, ne akarjon senki önként tanárt/hitoktatót/életvezetőt játszani.
Röviden papucs? Kösz, nem.
Vallásos? Kizárt!
1. Nem a külsejére célzol? Talán láttad, tudod hogy néz ki?
2. Nem ismered Jézust.
3. Nincs olyan ember, mint Jézus.
Biztosan nem!
Nem kell papucs férj, aki a saját véleményéért nem tud kiállni. Aki hagyja magát bárki ellen.
Már a vallásosság kizáró ok, de így pláne.
Azt meg hozzátenném, hogy ne mondja meg senkinek, hogy hogyan élje az életét, ha ő a hangját se kéeps felemelni, és inkább beadja a kulcsot.
Ne magyarázzon, inkább a saját életével kezdjen valamit.
Köszönöm, mindenkit felpontoztam, bár azt hittem Jézus ennél szimpatikusabb lesz. Megbocsátotta a bűnöket a prostituáltaknak, a rablóknak, ha jól emlekszem még egy gyilkosnak is megbocsátott.
Egyedül a homoszexualitást ítélte el. A Biblia erről így ír.: (modern fordítás).
"...a teremtményt imádták és szolgálták a Teremtő helyett, aki áldott mindörökké. Ámen. Ezért Isten gyalázatos szenvedélyeknek szolgáltatta ki őket.
Mint ahogy asszonyaik felcserélték a természetes érintkezést a
természetellenessel, a férfiak is elhagyták a női nemmel való természetes
érintkezést, és egymás iránt gerjedtek fel kívánságukban; férfiak
férfiakkal fajtalankodtak, de el is veszik
tévelygésük méltó jutalmát
önmagukban.
És mert nem méltatták Istent arra, hogy megtartsák ismeretükben,
Isten kiszolgáltatta őket az erkölcsi ítéletre képtelen gondolkodásnak,
hogy azt tegyék, ami nem illik"
Szerintem annyi a titok hogy a legtöbben férfit akarunk a szó fizikai és elméleti értelmében is.
Ráadásul, attól még hogy férfias, lehet mellette kedves is egy egészséges szintig, de az már túlzás, hogy jóformán teljesen papucsként viselkedik így.
Viszont a vallási dolgokba én nem szeretek belemenni, ez mindenkinek a magánügye szerintem.
Nos, igen. Biztosan nem szeretnék egy Jézus féle férfit.
Nem is tudom, ezt az idézetet minek írtad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!