Ki az a férfi színész aki nagyon hasonlít Jézusra arcra?
mutass nekem egy fényképet Jézusról és szívesen megmondom...
üdv a leghülyébb kérdés top10-ben!
Szarga Viktor nem színész.
És egyébként nem is énekes, sem művész, hanem egy nagyon buta (tényleg HIHETETLENÜL ostoba és primitív) csávó.
Varga!
ÉS egyáltalán nem buta! Személyesen is ismerem,de ahogylátom te biztos nem!
és még mielőtt bárki beírná ennek a szerencsétlen, bugyuta srácnak a nevét, OLVASSÁTOK MÁR EL A KÉRDÉST!
színészt keres, aki 37-39 éves. persze a kérdés is buta, szóval igazából jól megtalálják egymást VV-al :D
azért buta a kérdés, mert senki nem tudhatja, hogy Jézus hogy nézett ki. gondoltam, ez mindenki számára nyilvánvaló, aki elmúlt 15 éves. de mindegy.
biztos Viktor az, aki a saját fejét rajzolja a kocsija oldalára, azzal menőzik és úgy jár el Fidesz dzsemborikra haknizni. istenem, mennyi krisztusi vonása van, nem? :D
úristen gyerek :D féltékeny? erre a srácra? isten őrizz :D
hogy a fél internet engem köpködjön, amiért akkora balf.sz vagyok, hogy megnyálozom a mona lisa előtti üveget, meg hogy egész nap betépve játsszam az eszem, de egy értelmes magyar mondatot ne tudjak összerakni ha megkérdeznek? vagy hogy kapafogú wanabe-hippinek sminkeljem magam, miközben a sportkocsimat a saját pofámmal díszítem? vagy hogy egy puzsér-kaliberű csávó szétalázzon engem nagy nyilvánosság előtt, és annyi szürkeállományom se legyen, hogy levágjam, hogy épp rajtam röhög a fél világ? :D komolyan, ERRE irigykedni? :D felőlem annyi tizenhárom buxát akaszthat le ez a csávó, amennyit akar, olyan kocsival menőzhet a falunapokon, amilyennel akar. legyen boldog, hiszen a lelkükben szegényeké a mennyeknek országa. de ettől még jó röhögni a butaságán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!