Leírnád mit gondolsz magadról teljesen őszintén reálisan?
Nézzük ki mennyire önreflektív. :)
Negatív, pozitív tulajdonságok reálisan, mit csinálsz rosszul/jól az életedben.
Hát eléggé zárkózott vagyok és félénk, nem eléggé magabiztos és néha paranoiás
Gyakran felhúzom magam,de könnyen megbocsátok
Azért, hogy ne sértsek meg valakit, meghallgatom, de a legtöbb ember témája nem érdekel, nem szeretek felületesen csevegni, de egyébként sajna figyelmetlen vagyok, ha valami nem érdekel
Sokszor vannak hangulatváltozásaim, amolyan hangulatember vagyok,de ezt tudom, h az én hülyeségem, ilyenkor csak a hülyéken vezetem le pl. a feszültséget, de mást nem bántok, csak magamban örlődök
Sokszor halasztgatok, lusta vagyok otthon, de munkába szorgos
Amúgy néha tényleg vannak tévképzeteim, pl.a munkahelyen azt hiszem, h engem pletykálnak ki, de írtam, h van egy kis paranoiám
Dícsérni nem szeretem magam, ez is egy rossz tulajdonság, pedig vannak pozitív tulajdonságaim is
Ja, azért nem vagyok önutáló
A létező negatív tulajdonságok nagyrészét magamra tudnám illeszteni, főként mások megítélése alapján látom saját magam negatívan.
Hiába illettek néha kedves tulajdonságokkal is, magamat csupán rossz jellemvonásokkal vagyok ennek ellenére is felruházni.
Összességében az egész életemet és személyemet értéktelennek tartom.
Jók: empatikus, segítőkész, mélyérzésű, intelligens, értelmes, művelt, okos, rendszerető, csinos, ápolt,maximalista
Rosszak: lenéző, cinikus, negatív gondolkodású,túl érzékeny, túl aggódó, fizilailag gyenge, mindig fáradt, lassú, türelmetlen,szorongó, perfekcionista
Szarkasztikus, hiper, intro én is
Amúgy kapunk valamilyen elemzést? #2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!