Mit gondolsz a gazdag cigicsempészekről, fekete gazdaságot működtető emberekről akik teljesen függetlenek?
Vajon ki fizet azert, hogy a tag normalis utakon szallithasson, a csemetei normalis oktatasban reszesuljenek, ha megbetegszik ne haljon meg, es ha lebukik, a sitten toltse az idejet?
Nyilvan az, aki nem el ezekkel az "adocsokkento" modszerekkel... Nekem az is evidens, hogy a gazdasag jelentos kifeheritese utan nagy mertekben lehetne csokkenteni az adoterheket.
Ezen kivul nem zavar, de keveset tapasztaltam en az eletbol hogy itelkezzek.
Olyan környéken lakom ahol sok gazdag, gazdagabb ember él.
Párszor volt, hogy nem a postás csengetett, hanem a TEK!hajnalban, nem csengővel, hanem faltörő kossal.
Hiába volt s merci, meg A8 audi, bizony az éveket kimérték, volt ahol a bíró tolla igen vastagon fogott, és nem évekről hanem évtizedekről kell beszélni.
Na akkor milyen is ez az élet.
Lehet hogy tankolásnál menő hogy mész fizetni és a köteg 20 ezresből kihúzol egyet, és van a markodban vagy 1,5 millió, de mikor hajnalban korán keltenek hogy menni kell, úgy 10 évre, majd utána hazamehetsz, ha jól viselkedsz, akkor is jónak tartanád ezt az életet?
Az utolsóval értek egyet:
Egy ilyen ember nemcsak magát kockáztatja ezzel az "életstílussal", hanem a gyereke, felesége, rokonsága, ismerősei életét is. Szerintem felelőtlenség pl. 5 évig jómódban élni, hogy utána 20-ra hűvösre tegyenek (vagy abban az adott 5 évben állandóan attól rettegni, hogy mikor jönnek értem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!