Mi a vèlemènyed sajàt magadról?
Karakán aki kiáll az igazáért de alázattal fogadja, ha másnak van igaza.
Szereti feszegetni a határait, nyitott az ismeretlenre. Ha valamiben kockázatot kell vállalni felcsillan a szeme. Őszinte és megbízható akire számíthatnak a számára fontos személyek. Sportos ezért jól érzem magam a bőrömben. Nehezen tudnak boostolni. Ha valami nem érdekel lusta leszek. Továbbá jellemző rám a szkeptikusság és néha átesek a ló túloldalára. 22/L
#1 Kihagytad a legfontosabbat: ÖNTELT
Kissé antiszociális lány lennék, aki nem találja a helyét a világban. Álmodozó, ugyanakkor céltalan. Lusta. Sokat gondolkozok, szemlélem a körülöttem lévő világot, megfigyelem az embereket. Érzékeny ugyanakkor érzéketlen. Vágyakozó, szenvedélyes, művészlélek.
Értelmes lennék, sok gondolatom van, de nehezen fejezem ki magam, vagy inkább nem tudom. Nem veszem komolyan az életet, egyszer úgyis vége lesz. Nagyjából csak várom, hogy a sültgalamb a számba repüljön.
#1 kihagytad hogy szerény
Én, meg egy p**cs, nincs empátiám, szarkasztikus vagyok, enyén flegma, kedves vicces, őrült
Apatikus,szkeptikus,realista,motiválatlan,lusta,flegma,szarkasztikus,érdektelen,unalmas,introvert,magányos farkas.
16/L
Ketrecbe zárt sas. Akinél még a kulcs is ott van, csak nem meri kinyitni azt az átkozott zárat, pedig akkor szárnyalhatna és minden az övé lenne.
Eléggé 22-es csapda, de talán 1x
Amikor készültem, majd megszülettem, akkor a szüleim azt gondolhatták: "A legjobbat akartuk, a szokásosra sikeredett." (Viktor Csernomirgyin)
Magamról: Miért vagy bolond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!