Mi a véleményed arról, ha valaki a mű nők útját választja?
S.eggig érő szőke hajhosszabbítás, műszempilla már van, gondolkodik szemöldök tetováláson, talán utána a mű cicik, ajakfeltöltés is következik?
Diplomás és nem volt prosti soha.
"Azt gondolnám valaki csúnyán leépítette az önbizalmát.."
Na ezt nem gondoltam, hogy elsőre jön a a telitalálat. :D
Inkább oltogatásra számítottam, hogy szerencsétlen, félnótás és x év múlva az utcasarkon fogja árulni a testét.
Én szeretem a khurwás műnőket, mert nem azok az álszerény fajták, akik kesztyűvel fogják a phahszt.
A szememben a visszafogott, szexuálisan zárt nőnél nincs rosszabb.
"a hajhosszabbítástól és műszempilláktól jobban érzem magam"
Ez nem a te butaságod vagy ribiséged, hanem a mai világra jellemző kórkép. Az hogy ettől jobban érzed magad, valószínűleg azt jelenti, hogy nálad ezek a dolgok a szép, sikeres és magabiztos nő képével kapcsolódnak össze, amilyen lenni szeretnéd. Ezt a képet nem te találtad ki, hanem a környezet alakította ki benned. Én nagyon sajnálom egyébként, hogy ma ez minta tud lenni, mert ez a kinézet engem kifejezetten taszít, én semmi nőiességet nem látok ebben.
Ráadásul ez a stílus általában nem magabiztos nőkre jellemző, hanem valami macsó bunkó kitartott, de amúgy semmibe vett és lenézett macájára. Szóval van egy gyanúm ezzel kapcsolatban. Az, hogy nem akarsz kapcsolatot, de így akarsz kinézni, azt sejteti, hogy talán tudat alatt bosszút akarsz állni, valahogy így: "Nézd, egy tökéletes préda vagyok, de mégsem kaphatsz meg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!