Mi a véleményed arról, ha valaki a mű nők útját választja?
S.eggig érő szőke hajhosszabbítás, műszempilla már van, gondolkodik szemöldök tetováláson, talán utána a mű cicik, ajakfeltöltés is következik?
Diplomás és nem volt prosti soha.
valami macsó bunkó kitartott, de amúgy semmibe vett és lenézett macájára.
Soha nem voltam az, sőt. :D
Tudod, pont ezért tettem fel a kérdést, hogy észrevetéleket kapjak. A mégsem kaphatsz meg is hozzá játszik a motivációhoz.
Kifejezetten az "átlag"-nak nevezett normális férfiak vonzanak. A bunkó, pénzes, túltúlmizék nem.
"Soha nem voltam az, sőt. :D"
Akkor jól éreztem rá, hogy az általánosan sugallt mintán túl van más motivációd is.
Sok csalódás ért és úgy általában eleged van a férfiakból, vagy valakire ennyire berágtál?
Amúgy az átlag pasiknak többnyire nem a műnő jön be, szóval ha még ebben az irányban akarsz kereséglni, akkor nem biztos, hogy szerencsés ez a stílusváltás.
Tudod, egy darabig lehet, hogy jó érzés lesz az "úgysem kaphattok meg" eljátszása, de amúgy elég sok gond származhat abból, ha más képet sugallsz, mint amilyen valójában vagy.
"x év múlva az utcasarkon fogja árulni a testét"
Milyen x év múlva? Már most oda tart.
Egyébként már bárki szerezhet valami kamudiplomát, szóval ez sem mérvadó
valakire ennyire berágtál
Ezért megy a DIPLOMA :D Igen, nagyon berágtam valakire és most az egész világra haragszom. :)
Te leszel az új Lolo Ferrari? :)
Viccet félretéve, nekem semmi bajom, kell ilyen is még.
Azzal, hogy valaki öltözködési stílust vált vagy fel akarja tuningolni az önbizalmát, szerintem semmi gond nincs...ha ebben érzed most jól magad csak tessék.
De a műcicit meg a feltöltött ajkat meggondolnám. Mert azt nem olyan könnyű kivenni ha már nem tetszik ez a "stílus"/"magadra találtál". (ráadásul ha utánanézel csak x ideig néz ki jól utána tölteni/cserélni kell drága stb.)
És legyünk őszinték azért még a mai napig is sokat számít a külsőség. Egy műcicis cicababa csajt nem az a réteg fog leszólítani aki értelmes diplomás nőt keres. És te meg majd csodálkozol, hogy miért csak a parasztok meg a szexre vágyók loholnak utánad. (és jön a "miért nincs normális pasi?" kérdés)
Műnő vagy nem, mindnek ugyanaz a lényege: hogy megdugják. Nem azért keringőzik velük a pali hogy megismerje érzelmes létük legbelső bugyrait, csak a gyöngyöző puncika a cél. Innentől mindegy, hogy nézel ki. Van akinek a műanyag kell, másnak a szende szűz, harmadiknak a vagány sportos.
Ugyanaz a vége: bele a nyálkásba.
Erről szól minden. Aki mást állít, hazudik.
Még a homár nők is a másik nő csiganyálát szlopálnák, semmiben nem jobbak a kanos pasiknál. Ez van. Aki pedig kirakja az árut és utána terel, azt elküldik a phahsba jogosan. A világot a szex mozgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!