Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A körülményekhez képest...

A körülményekhez képest elégedett vagy az életeddel?

Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 00:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen. Elégedett vagyok, de nem "állok meg itt", vannak céljaim, terveim, azokon dolgozom. Ha visszatekintek, hogy honnan indultam (szegény, aluliskolázott problémás családi egy kis faluból), most pedig hol tartok, büszkeséggel tölt el és erőt ad.

Persze, lehetne jobb is, de mindig lehetne jobb. Szerintem reálisan látom a helyzetet, megbecsülöm azt, amit elértem, közben pedig törekszem a jobbra.

2018. szept. 28. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Jelenleg igen, mert tudom, hogy xarabb is lehetne. Ezt a szintet meg kell hagynom, ez lenne a törekvésem.
2018. szept. 28. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Maximálisan.

A körülmények nem befolyásolják az életem olyan mélységben, mint a saját hibáim. Amikor nem vagyok elégedett az életemmel, önvizsgálatot tartok. Ha megvan a hiba oka, kijavítom magamban. Ennyi.

Persze aki vacakul akarja magát érzni az életében, annak nem szoktam elvenni a játékát!

2018. szept. 28. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!