Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A körülményekhez képest...

A körülményekhez képest elégedett vagy az életeddel?

Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 00:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Jajj te kis butus. Elégedett? Mi okozza az elégedettséget? A megbecsülés? Akinek jól megy elégedett és az élete javulás felé tart, akinek nem megy jól, az élete lebomlik. Ilyen egyszerű.

Te meg tudod becsülni amid van?

2018. szept. 28. 01:27
 2/13 anonim válasza:
NEM!!!
2018. szept. 28. 01:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, az alapvető szükségleteim megvannak. Persze lehetne jobb is, de a jelenlegi helyzetemben is le tudnék élni egy életet.
2018. szept. 28. 02:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Lesz még rosszabb is.
2018. szept. 28. 02:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Nemigazán, mármint van fedél a fejem felett van mit enni van áram, víz, minden alapvető ami kell és anyám is szeret, de a jövőre szőtt terveim minden egyes ZHval egyre jobban szertefoszlani látszik, szóval jelenleg kétségeim vannak a jövőmet illetően...
2018. szept. 28. 07:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre is azt válaszolom, amit akkor, mikor megkérdezte anno a férjem hogy hogyan tudok pozitív lenni mikor összegyűlnek a fejem felett a viharfelhők, és közel sem minden tökéletes. Olyankor picit elgondolkodok, hogy van tető a fejem felett, van étel amit ehetek, van Édesanyám akivel mély és szoros kapcsolatom vam, van a párom aki szeret minden körülmények között, van családom.Van két lábam, kezem, nem vagyok béna, nem vagyok se vak, süket, néma. Ha ezek eszembe jutnak, arra gondolok hogy kivételes helyzetben vagyok, valakinek a fele sem adatik meg ami nekem. A család, egészség, jó életkörülmények. Ennek fényében másképp látom a problémákat, és így tudok pozitív maradni. :)
2018. szept. 28. 07:05
 7/13 anonim ***** válasza:
nem
2018. szept. 28. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. szept. 28. 09:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, bar mostanaban kicsit sotet jovokepem van, de probalom magam osszeszedni.
2018. szept. 28. 09:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem, de tudom, hogy lesz ez még így se...
2018. szept. 28. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!