Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért a bejárattól...

Az emberek miért a bejárattól 10 méterre parkolni akarnak parkolni parkolóhely hiány esetén is?

Figyelt kérdés
Anyám is ilyen, mikor kocsival megyünk a hiperteszkóba, akkor 20 percig köröz a bejárat körül, mikor végre kiáll valaki és oda betud állni. Volt amikor én vezettem, én nem akartam keringőzni percekig, megálltam a bejárattól 70 méterre ott már volt hely bőven, anyám meg persze beszólt hogy most milyen sokat kell sétálni. A másik hogy egy iskola mellett lakunk és reggel is mindenki a bejáratnál szeretné lerakni a gyerekét, csak sokan vannak, emiatt ők is percekig keringőznek a bejáratnál mire meg tudnak állni vagy megállnak az út közepén.
2018. szept. 27. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Hát mert akkor nem kell annyit gyalogolni.
2018. szept. 27. 12:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lustaság.
2018. szept. 27. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Mert akinek ótója van, az három métertül többet nem gyalogol, mer' akkó' mán csavargó. Ha lehetne, akkor melóból hazafelé a kanapé mellé is odatolatna a paraszt, hogy csak ki kelljen gurulni a vezetőülésből és már terpeszkedhessen is a TV előtt, de sajnos nem fér be a bejárati ajtón a kocsi. Pedig de jó is vón'!

Ez van, súlyosan autómániásak vagyunk. A szocializmusban a saját autó volt a legnagyobb még elérhető luxus a kádári kisembernek, aztán most, hogy már szabad az autópiac, nem tudunk betelni az örömünkkel, hogy annyi autónk lehet, amennyit csak akarunk.

2018. szept. 27. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Mert lusta népség a magyar...

Amúgy ez az én tapasztalatom is...

2018. szept. 27. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem szoktam érteni, miért a vonalra állnak, vagy átlósan, ami miatt nincs elegendő parkolóhely, pedig lenne, ha rendesen parkolnának. Nekem tökmindegy lenne, hol parkolunk, de így is körözgetni kell, mert nem férünk be sehova.
2018. szept. 27. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokan sietnek a melóba és szeretik látni, ahogy biztonságban a gyerek beér a suliba.

Ezért minél közelebb állunk meg, már csak szimpla szeretetből is, hogy a gyereknek ne kelljen "annyit sétálnia"

Ösztönösen jön..

Bevásárlóközpont is hasonlón alapul. Ha közel vagy, akkor nem kell olyan sokat vesződni, hogy elsétálsz a kocsiig, bepakolsz és megint sétálhatsz vissza.

Sokkal gyorsabb ha alapból közel állsz meg.

2018. szept. 27. 13:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha beférne a liftbe, még oda is beállnának. A beteg, sánta gyerek anyja megáll az első helyen amit lát, a butikos meg ordibál, hogy miért nincs több parkoló. Szintén iskola.
2018. szept. 27. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
En nem akarok olyan kozel parkolni. Mindig ott allok meg, ahol meglatom az elso szabad helyet. Kiveve, ha felek, hogy nem fer be az auto. Haha. :)))
2018. szept. 27. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem az se érdekel ha 100 méterrel arrébb van parkolóhely :D mikor mentem bátyámékhoz, alig volt hely, szükösek is voltak stb én nem szórakoztam, mentem tovább 100-150 métert és ott leparkoltam egy tök nyugis helyen. Munkába jövet is egy olyan jó 150 méterre parkolok le. Egyrészt azért mert ott tuti van szabad hely másrészt mert dagadt vagyok és egy kis mozgás sosem árt :D persze mindig megkapom, hogy miért állok meg olyan messze... de leszarom :D én kocsim, én dolgom, akinek nem tetszik, az menjen volán busszal :D
2018. szept. 27. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az még semmi, én inkább azt nem értem, sokan miért mennek egyáltalán autóval, ha ott van a lakástól kb. 5 percre a hipermarket.
2018. szept. 27. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!