Hogyan lehet kibírni ilyen forróságban víz nélkül?
Figyelt kérdés
A család itthon és a nyár eddigi legmelegebb napja van. Viszont 8-tól 4-ig ma nincs víz a környéken, nem lehet zuhanyozni, kezetmosni, arcotmosni, inni se, semmit sem. Hogyan vészeljük át még 3,5 órát?2018. júl. 25. 12:26
1/21 anonim válasza:
bakker a boltban nincs ásványvíz? a buborék mentesben is tudsz arcot mosni! atyaég!
2/21 anonim válasza:
4 után meg már tudsz zuhanyozni!
3/21 A kérdező kommentje:
Van de üveges áványvizet nem veszünk ilyen célból, az erős pazarlás.
2018. júl. 25. 12:30
4/21 anonim válasza:
Közkutat keresnék vagy ahol van fúrt kút 4-5 demizsont merítetnék . Autósbolt árul desztvizet is .
5/21 anonim válasza:
pazarlás! :DDDD hát akkor possadjatok!
6/21 A kérdező kommentje:
Szerintem itt nincs közkút :D desztvíz az nemtudom mennyibe kerül.
2018. júl. 25. 12:33
7/21 anonim válasza:
Ilyen életképtelennek feltüntetni magad az gáz!
8/21 anonim válasza:
Már sorry, de ha 8-16-ig, akkor az tervezett karbantartás, arról előzetesen szokták értesíteni, olyankor én feltankolok.
Esetleg a településen nincs olyan rész, ami nem érintett, ahonnan lehetne hozni?
Vagy palackozott víz... Multiknál már van potom pénzekért is. Na jó, fürdeni drága lenne, de arcot, nyakát, kezet mosni még elmegy.
9/21 A kérdező kommentje:
Nem értesítettek sajnos, de most néztem neten és írtam róla, hogy lehet előbb is visszajön a víz. Szóval remélem....
2018. júl. 25. 12:48
10/21 anonim válasza:
Hűha. 3,5 órát kellene átvészelni? Az kemény lesz. A sivatagban embereknek hónapokat kell, b+!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!