Mit tegyek, ha nagyon hiányzik valaki, de soha nem láthatom többé, és nem tudom feldolgozni?
A szerelmem az. Nem voltunk együtt, csak beszélgettünk, aztán márciusban történt egy óriási félreértés, aminek következtében megutált és kizárt az életéből (levegőnek kezdett nézni, letiltott facebook-on).
Végzős vagyok, szóval most érettségizem, és másik városban élünk, ami azt jelenti, hogy talán soha nem találkozom vele többé :'(((
Mindennél jobban szeretem... és nem tudom feldolgozni, hogy kijártam a gimit, és többé nem láthatom nap, mint nap, meg lehet, hogy soha többé nem látom :'(
Nőj fel, ő CSAK egy ismerős, maximum.
Az, hogy te épp bele voltál zúgva, hát egyéni problémád.
Na figyelj, kedves kérdező.
Én is így voltam, ezelőtt egy hónapja.
Tudod az idő minden sebet begyógyít, lehet, hogy ez közhely, de viszont igaz. Valakinek hamarabb, valakinek viszont később. Na én az utolsók táborát erősítettem mindig is ebben a témában.
Írj privit, én válaszolok. Mindenegyes kérdésedre. Ott talán jobban megtudjuk beszélni ezeket a dolgokat, és talán tudok is neked segíteni. Szóval írjál nyugodtan, én megfoglak érteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!