Ha egy embert már többször is kizártam az életemből, de valamilyen úton mindig visszatért, lehet valami oka?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit 3x már kizártam és lezártam az életemből, aztán hetek mulva mindig "visszatért". (megkeresett, véletlen összefutottunk stb.)
Próbáltam vele egy átlag barátságnál többet kialakítani, ám ő teljesen bizonytalan jeleket adott és mondott magáról, én pedig meguntam a sok hónapos egyhelyben toporgást.
Ma zártam ki negyedjére. Ha neadjisten visszatérne megint, tulajdonítsak neki valami jelentőséget, érdemes még törődni/próbálkoznom tovább a dologgal?
2018. szept. 21. 00:04
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti nem érted a lezárás fogalmát.
És azt is hogy túlságosan hiszel az ezotériában, mert jelnek veszed ha feltűnik, pedig lehet csak egy városban éltek/közös ismerőseitek vannak.
2/5 anonim válasza:
Ha pár hónap után képtelen vagy felfogni, hogy halott az ügy, akkor vannak itt bajok...
3/5 anonim válasza:
Az egy helyben toporgás miatt zártad ki?
4/5 A kérdező kommentje:
Én teljes mértékben felfogtam már egy ideje, hogy halott az ügy, teljesen elegem is van már belőle. Ezért próbálom lezárni többedjére is. Mindig megmondtam neki, hogy ne beszéljünk és letiltottam.
2018. szept. 21. 09:31
5/5 anonim válasza:
Csak nem lehet halott az ügy, ha beszélt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!