Aki vérzett terhesen milyen volt? Többször is visszatért? Megmaradt a baba? Menszesz szerű volt?
Hát te tudod... :)
Drukkolok mindenképpen.
Mind a négy terhességemnél véreztem. Két gyerekem van, egy vetélésem volt közben, és most várom a harmadik babát.
Drukkolok, majd írd meg, mi volt.
Szia! Ezt így nem igazán lehet megjósolni, csak remélni a legjobbakat.
Én az első trimeszterben véreztem többször is, görcsölés nem volt. Élénk piros, de nem bőséges vérzés volt. 4× volt haematómám, 5 hétig feküdnöm kellett. Nagyon nehéz volt, de nem a fekvés miatt, hanem mert annyira szerettem volna, ha megmarad a babám (aki akkor még csak petezsák, majd embrió lett nyilván).
Nekem is írt fel Duphastont, NoSpát és B6 vitamint a nőgyógyászom, azzal hogy szedjem, ha nem akarok elvetélni. :(
Tájékozódtam, csináltattam gyorsan egy hormonvizsgálatot, és egyiket sem szedtem be. A Duphaston csak akkor segít, ha alacsony a hormonszint, egyéb esetekben nem használ.
A legnagyobb boldogságomra, pont időre, egészséges kisbabám született.
Szívből remélem, hogy nálad is így lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!