Tényleg annyira gáz lenne 20 évesen anyámmal járni boltba?
Hát én még egyetem miatt anyámmal lakom, és élelmiszert, meg mindent, ruhákat is, ha nem netről veszek, szoktunk együtt nézni.
Ha elköltözöm, nyilván, ha nem lesz rászorulva, az élelmiszert külön vesszük, vagy segítek majd neki a cipekedésben, de simán vinném ruhát/cipőt venni. Magamból kiindulva nem gáz, inkább az, akire hallgatsz, mert ezt mondta, nyilván neki szar a kapcsolata az anyjával. Eddig ok, de hagyja már békén azokat, akiknek normális anya-lánya kapcsolatuk van, és nem 15 éves szégyenazanyám szinten vannak...
Mi a tesómmal felnőttekként is szívesen mentünk az édesapánkkal vásárolni alkalomadtán.
Most meg már, hogy apu 80 felett van én szoktam őt kocsival elvinni, hogy vásároljon.
Nem gáz. Nélkülem amúgy se lenne nagy bevásárlás, mert én szoktam átvinni a szomszéd településre, ahol nagyobb boltok vannak jobb árakkal.
Kérdező nem tudom ki mondta, hogy gáz anyáddal boltba járni de ne foglalkozz vele. Szimplán idióta vagy irigy, mert neki annyira sem jó a kapcsolata az anyjával, hogy eltudnának menni együtt valahova.. az ilyen és ehhez hasonló mentalitású embereket kerüld, mert mindig lesz valami, ami nem tetszik nekik :)
A saját problémáik megoldása helyett belekötnek másokba, mások életével foglalkoznak, hogy ne kelljen szembe nézniük a sajátjukkal. Nem egy ilyen embert ismerek és hidd el, nincs szoros kapcsolatom velük :) hosszú távon magadnak sok kellemetlenséget kerülhetsz el..
24F
Nem gáz. Ne érdekeljen egyébként se mások véleménye:)
"Álmodd, hogy vakít a fény, tombol a nyár e földtekén ne érdekeljen, ha esik a hóó , mert nyaralni visz az álomhajóó":) Ez olyan szép szám, lelkesítő, hallgassad meg:D:D
Bevásárolni szívesen elkísérem anyut, apát is, ha úgy van, szerintem természetes, hogy segítek nekik, könnyebb ketten összeszedni a cuccokat, meg felcipelni. Ehhez hozzátenném, hogy nem sokszor van erre lehetőségem(más időbeosztás miatt), de ha tudok, segítek benne.
Magamnak ruhát venni egyedül szeretek, de csak mert mindenkit idegesít, hogy milyen lassan választok ki egy ruhát, és zavar, hogy mást is feltartok vele. De simán elmegyek anyuval nézelődni, barátnőimmel is, nem tartom kínosnak, ajándékot is keresünk együtt, ilyenkor legalább beszélgetünk egymással, ami valójában elég ritka. Nincs miért szégyellnem anyukámat, örülök, hogyha tényleg együtt töltünk egy kis időt, ami nem a napi rutin, mint a "ma ki mosogat" meg ilyesmik.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!