Megnéztem a Sziget fesztivál idei és utóbbi évekbeli fellépőit, és 10-ből 9 fellépőről nem is hallottam soha életemben. Most döbbentem rá, hogy tulajdonképpen nem is érdekelt sose semmilyen koncert és zenei esemény meg amúgy is alig hallgatok bármilyen zenét. Viszont szinte az összes ismerősöm ismer egyet-egyet a fellépők közül, van olyan aki megy is rá. Sose érdekeltek mások,mindig a saját életemmel törődtem, de most azért megfordult a fejemben, hogy csak én vagyok-e ennyire "zene analfabéta" , hogy ha megkérdezik ki a kedvenc együttesem, tulajdonképpen nem is tudok rá mit mondani mert olyan nekem nincs. :D
25/f
2018. aug. 8. 15:51
1/8 A kérdező kommentje:
Jah és kedvenc zeném sincs..
2018. aug. 8. 15:54
2/8 anonim válasza:
Az, hogy valaki nem szeret koncertekre járni és az, hogy valaki nem szereti a zenét két külön dolog.
2018. aug. 8. 16:05
3/8 anonim válasza:
Nincsen ezzel semmi gond. Van aki szeret zenét hallgatni, van aki nem. Én ismerek jó pár embert, akik egyáltalán nem hallgatnak zenét. Nekik más hobbijuk van. Én korábban sokat hallgattam zenét, aztán 37 éves koromra már alig.
Kedvenced meg azért nincs, mert még nem hallottad Carl McCoy-t énekelni. :)
2018. aug. 8. 16:09
4/8 anonim válasza:
Rengeteg koncerten voltam, mire rájöttem, hogy nem is szeretek, neked jobb, megspóroltál egy csomó pénzt meg mindent :-)
2018. aug. 8. 16:46
5/8 anonim válasza:
Most akkor felfedem gyerekkorom zenei árnyoldalát, mikor is nagyanyámnál töltöttem a nyarakat. Szeretném küldeni ezt a számot a kérdezőnek és mindenkinek aki szereti: [link]
2018. aug. 8. 16:46
6/8 anonim válasza:
#5: Szerintem, ez nagyon hjó zene, meg példaul a "Halvány őszi rózsa" is, csak a megfelelő "italközi" állapot szükséges hozzá.
2018. aug. 9. 00:49
7/8 anonim válasza:
Nem, vannak így még "páran". Akad köztük olyan, aki szereti a zenét, de a koncerteket nem és persze olyan is, akit egyszerűen nem érdekel, nem szórakoztat a zene. Sokfélék az emberek.
2018. aug. 9. 00:51
8/8 anonim válasza:
#6 Annyira korán azért nem kezdtem el inni. :D Olyan 7 éves lehettem. Ma meg már arra sem emlékszem mikor ittam utoljára eleget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!