Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó a csípős? Hiszen a...

Miért jó a csípős? Hiszen a csípős az fáj meg rossz.

Figyelt kérdés
Nagyapám is úgy eszi az erős pistás húslevest, hogy káromkodik közben, mennyire csípős neki. A gyrosokba is ha nem szólok akkor csípőset tesznek bele, aztán sokszor dobhatom ki, mert a csípős az csíp. Miért jó a fájdalom?
2018. szept. 13. 20:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

mert boldogsághormont termel, lényegében féligmeddig eufóriát okoz

én már magamnak termelem a habanerot, letépi az arcomat is, de nagyon szeretem, érzem hogy fáj, de pár pillanat múlva elönti a testem tényleg az a boldogságérzés

2018. szept. 13. 20:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Húslevest, gulyást én is telepakolom erős pistával :D. Meg amúgy sok kajához passzol, mert darált paprika. Én nagyon szeretem. Aki hozzá van szokva annak nem "fáj" a csípős íz, hanem élvezi.
2018. szept. 13. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek ugyanaz az ingerküszöbe. Ismerősöm pl a fűszeres chipset is csípősnek érzi, én meg jalapenot tolok a rántottához is.

Amúgy meg én pl a hagymát nem szeretem, ezért mindig, hagyma nélkül csípősen kérem a gyrost. Ja... Néma gyereknek anyja sem...

2018. szept. 13. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért jó, mert szeretem.
2018. szept. 13. 20:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem finom, de nem szoktam eltúlozni mert egészségtelen, és a wécézés is más utána. Nem a fájdalom jó benne hanem tényleg fel tudja dobni sok étel ízét, főleg leveseknél szeretem.
2018. szept. 13. 21:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért mert te nem szereted, nem jeleneti azt, hogy más se szeretheti. Én kifejezetten imádom, minél csípősebb, annál jobb.
2018. szept. 13. 21:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Én csak úgy szeretem ha ép csak csipős a kaja. Az már ehető, ha a fejbőröm teljesen leizzad.
2018. szept. 13. 21:39
 8/13 anonim ***** válasza:
A sör meg keserű, aztán mégis mennyien szeretik.
2018. szept. 14. 05:51
 9/13 anonim ***** válasza:
A pi na meg büdös és azt meg még többen szeretik..
2018. szept. 14. 05:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Az igazi ínyencek azt is bekenik "erőspistával".
2018. szept. 14. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!